Dlatego ja juz nie mam takich wielkich ambicji aby miec 45 w lapie na dobrej rzezbie bo wiem, ze bedac zdrowy raczej tego nie osiagne... nicale 90kg dobrej jakosci bedzie dla mnie mega osiagnieciem:D

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

tylko on sie sszybko z domu wyprowadzil i jak po roku czasu przyjechal do domu to wygladal calkowicie inaczej
 tylko on sie sszybko z domu wyprowadzil i jak po roku czasu przyjechal do domu to wygladal calkowicie inaczej  nagle przytyl z 15kg do tego mial nawet zyly na dupie:P... a wiadomo jak to sie cwiczylo 30 lat temu... nie bylo odzywek tylko ludzie walili koksy... jego stan zdrowia dzisiaj jest dobry tylko nie moze tknac alkoholu bo od razu traci pamiec i robi sie agresywny... Normalnie ze spokojnego Pana dyrektora robi sie debil, ktory zaczyna rzucac krzeslami i lac wszystkich dookola... pewnie walnal jakis cyklonik, ale moge tylko tak mniemac sam do siebie...
 nagle przytyl z 15kg do tego mial nawet zyly na dupie:P... a wiadomo jak to sie cwiczylo 30 lat temu... nie bylo odzywek tylko ludzie walili koksy... jego stan zdrowia dzisiaj jest dobry tylko nie moze tknac alkoholu bo od razu traci pamiec i robi sie agresywny... Normalnie ze spokojnego Pana dyrektora robi sie debil, ktory zaczyna rzucac krzeslami i lac wszystkich dookola... pewnie walnal jakis cyklonik, ale moge tylko tak mniemac sam do siebie...Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 Podciagnac jeszcze z 20 kg i bedzie gites
 Podciagnac jeszcze z 20 kg i bedzie gites  

Chcesz być duży? wzbudzać respekt? Taki człowiek nie może bać się zastrzyków!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Chcesz być duży? wzbudzać respekt? Taki człowiek nie może bać się zastrzyków!
Napisano Ponad rok temu
 Bo czuje sie jak chuchro jak ide wieczorem po ulicy... bedac wiekszy o 20kg na ulicy bylem spokojny... mimo to, ze mieszkam na osiedlu pelnym dresow i dilerow:P
 Bo czuje sie jak chuchro jak ide wieczorem po ulicy... bedac wiekszy o 20kg na ulicy bylem spokojny... mimo to, ze mieszkam na osiedlu pelnym dresow i dilerow:P 
 | Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| SWANSON Green Coffee Complex | Ranking odżywek i suplementów | 
 |   
 | ||
|   Green Magnitude - relacja z suplementacji | Ranking odżywek i suplementów | 
 |   
 | ||
| Griptilian evergreen ;) | MAGIA STALI | 
 |   
 | ||
| Kai Greene Phil Heath Branch Warren after the 2009 Mr Olympia | Filmy | 
 |   
 | ||
| Green Beret (uwaga: fotka klimatyczna *) | GALERIA BRONI | 
 |   
 | 
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych