Daewoo Lanosa
n/c kumpel mial i zawieszenie mu sie tak zjebalo ze koniec...i to mial 7latka...
audi 80(b4)
albo Golf 3 jak wolisz
Napisano Ponad rok temu
Daewoo Lanosa
audi 80(b4)
Chcesz być duży? wzbudzać respekt? Taki człowiek nie może bać się zastrzyków!
Napisano Ponad rok temu
czytalem wczoraj na necie i nad tym samym wyborem zaczalem sie zastanawiac, ford fiesta pali malo jak i polo ale wlasnie podobno gnije bo bez ocynku, seat ibiza fajna ale znow podobno miekkie blachy wystarczy sie oprzec i wgniecenie, odnosnie japończyków wielu pisalo ze czesci drogie i nawet po glupia zarowke trzeba do serwisu bo to elektryczne i sie samemu nie zrobi, a jak lekko sie przytrze to w tym miejscu po kilku dniach rdza, reno i peugeot gniją tak wiec droga selekcji pozostaly vw tylko jaki lepszy ? . kolega wczoraj zaproponowal jeszcze nissana almere, podobno technologicznie nowszy od polo ? i czy golf 3 i polo 3 maja ocynk ? bo na czworki to raczej nie bylo mnie juz stac a bmw to moze w przyszlosc bo wsiasc do samochodu ktory ma 175 koni po citroenie c3 ktory ma chyba 60, to lekko bym dlugo nie pojezdzil bez stluczki czy wypadku cos tak czujepolo lub golf3
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no tu sie nie zgodzę bo kumpel kupił teraz 5 rocznik 98bmw bym odradzał bo ubezpiecznie Cie zje gdyż kosztuje ok 2.5tysiaka
Napisano Ponad rok temu
no tu sie nie zgodzę bo kumpel kupił teraz 5 rocznik 98bmw bym odradzał bo ubezpiecznie Cie zje gdyż kosztuje ok 2.5tysiaka
i za full pakiet AC OC NW zapłacił 1700 zł
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
daewoo lanos to wlasnie w wiekszosci opinie sa jak najbardziej ok, 2 na 10 komentow to jakas hujnia a tak to ludzie sobie chwala ale to bym odpuscil co to wogole jest... starzy mieli daewoo matiz i tez sie nie psul ale jednak ta marka jest o kant dupy rozbic
Chcesz być duży? wzbudzać respekt? Taki człowiek nie może bać się zastrzyków!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
a napisze mi ktos jakies grubsze roznice miedzy golfem 3 a polo 3 ? bo chyba zdecyduje sie na ktoregos z tych dwoch kandydatow...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Vectra B tez zla
Opel Vectra B Sedan 2.5 i V6 (170 KM) To mój pierwszy i ostatni Opel, ponieważ kwestia jakości i niezawodności samochodu ma dla mnie pierwszorzędne znaczenie. Ktoś może powiedzieć, że może miałem pecha przy zakupie danego egzemplarza - początkowo też tak myślałem - ale przy prawie każdej naprawie diagnoza defektu trwała kilka sekund i zawsze była trafna - po prostu mechanicy byli już oswojeni z tymi defektami. Sami niekiedy komentowali jakość rozwiązań lub uzytych materiałów - jako regres w stosunku do np. Vectry A. Kiedyś czekając w serwisie na odbiór samochodu prawie do godzin zamknięcia - zaobserwowałem, że pracownicy serwisu jeżdżą wszystkim tylko nie Oplem (może był jeden) - było takie hasło reklamowe "Opel - ten samochód zbudowaliśmy dla Ciebie" - bo sami jeździmy czymś innym. Mam wrażenie, że w tej firmie rządzą księgowi i marketingowcy a nie inżynierowie - bo wolą wydać dolara na głupia reklamę (malowanie płotu albo pekający lód) niż na poprawę jakości produktu - w końcu głupi klient i tak będzie musiał kupić zepsutą... zobacz pełną ocenę Opel Vectra B Sedan 1.6 i (75 KM) Daje najwyższą ocene - a to dlatego, iż teraz jeżdzę peugeotem 307 z 2004r i w porównaniu do vectry z 96 jest to totalny KIBEL. Gdyby nie wypadek, w kórym vectra zost skasowana to jeździłbym nią dalej. Vectra- stary samochód, duży przebieg, mało awaryjny, spalanie 8 litrów i fajnie sie zbiera, duzy bagażnik i duzo miejsca z przodu, wygodny, nie jest sztywny, tanie części, ładny wygląd. Peugeot - 43 tys przebiegu. Raz w miesiącu w warsztacie to normalka. Z urlopu wracałem na lawecie. Wieczne problemy z elektryką. przednia szyba pękła mi juz 2 razy, po skęcie w prawo - kierunkowskaz przeskakuje na lewo, rdzewieje, marny lakier łatwy do zarysowania, 2 razy wymiana zamka w tylnej klapie, pali ponad 10 litrow, zbiera sie jak tłusta baba. Pękniety zbiornik paliwa - do wymiany. Tarcze i klocki po 15 tys. Nie działają wycieraczki. Silnik zgasł kilka razy podczas jazdy - wyłączyło sie wspomaganie kierownicy, zgasły światła, myslalem ze sie zablokował. Wole 11 letnia Vectre niż te nowsze...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no akurat druga opinia jest ok?
Napisano Ponad rok temu
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Jaki spalacz na oponkę na brzuchu |
Odżywki i Suplementy |
|
|
||
Jakie ćwiczenia najlepiej stosować bez sprzętu w domu ? |