No Xplode
Napisano Ponad rok temu
Chciałem się dowiedzieć jakie są wasze opinię na temat tej odżywki, w wielu opisach w internecie można przeczytać że przy nad użyciu nawet zawału można dostać a kopa daje nie porównywalnie dużego ...
Co wy macie do powiedzenia na temat tej odżywki ??
Nie masz pleców?? NIE OSZCZĘDZAJ ŁOKCI!!!...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No Xplode + GM + Weider mega mass + Animal nitro + Artretin, cel -> duza sila/masa"
Piękny cykl żeby tylko kasiory jeszcze tyle było =D, po cyklu odrazu czekamy na opisik efektów !!
Napisano Ponad rok temu
Guest_Kain_*
Napisano Ponad rok temu
Siemankooo, chciałem się dowiedzieć czy słyszeliście coś o suplemencie "No Xplode"
Ja nie bralem ale mam kumpla w robocie - anglik - on to bral i mowil ze wymiata. Bo ja chcialem kupic Amped firmy Met-rx i pytalem go o opinie. Powiedzial ze Amped jest dobry bo bral i widzial efekty ale najlepsze co bral to No Xplode - bardzo to zachwalal i mi polecal. Wiec jak bede robil nastepny jakis cykl na staku kreatynowym (okolo grudnia lub stycznia) to chyba wlasnie kupie No Xplode
ale jeszcze dodam ze koles sie raczej zna na rzeczy bo jest przedupny, lape ma ogrmoną i widac ze to naturalne sa miesnie a nie na sterydach, zreszta sam mowil ze nigdy nie bral sterydow i nie zamierza, wiec wypracowal to wszystko jedynie na diecie i suplach, wiec mniemam ze koles wie co mowi.
Guest_kosior_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a koleszka też ostro się zachwycał...
Ja w sumie też sobie kupie ale dopiero w listopadzie zacznę cykl na tym bo jednak cena też nie mała ...
Napisano Ponad rok temu
ja słyszalem ze często jedna miarka po kilku treningach nie daje rady juz i treba sypac 2 miarki na porcje zeby cos kopło przed treningiem
Zgodze się. Po tygodniu musiałem walić 2pełne miarki bo nie było nic czuć. Pod koniec cyklu prawie w ogóle nie ruszał
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Po tygodniu stosowania myślę że mogę coś napisać na temat tego NO Xplode Największe zdziwienie (pozytywne) było na pierwszym treningu - brałem wiele odżywek "na pompę" ale żadna tak natychmiastowo nie pobudziła/pompowała jak Xplode i to po jednej miarce przed treningiem... Prawdopodobnie z czasem będzie trzeba zwiększyć dawkę o czym będę na bieżąco informował. Dodam że mój (nieco większy) brat dzisiaj także dostał swojego Xplode (Allegro) i też jest w szoku...
Dobrze przypuszczasz. Po 2-3tygodniu z pewnością będziesz musiał zwiększyć dawke, u mnie przez pierwszy tydzień był odlot, a później średnio:)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Twierdzi że jest masakra na treningu
Zresztą widze że forme trzyma cały czas
Napisano Ponad rok temu
no to zes pojechalcell pump, X-pand
haaha no cell pump to najlepszy pomper
ja jeszcze dokupilem plasma jet jak narazie ma zajebiste opinie wiec trzeba go obadac wezme go odrazu po cyklu na krecie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu