Nowość od Kilosports
Napisano Ponad rok temu
Tutaj małe info jakie znalazłem na necie:
OXANAVAR is a extreme prescription strength Pro-Anabolic Mass builder,with one of the highest Anabolic to Androgenic ratios. Oxanavar exhibits a strong lasting effect, by significantly raising testosterone to levels which block the 17b-estradiol receptor sites. Oxanavar specifically binds to the androgens receptors in the skeletal muscle making it more bio-available similar to 17 methylated Pro-steroids, the attachment protects the molecule from rapid destruction allowing the hormone to flood the bloodstream and saturate the muscle cells ,nothing is wasted. Increased libido is expected as well positive sense of well being. Oxanavar has minimal side effects (no gonad suppression or no hair loss ) ,in some cases reduction in gynomastia. Expect explosive strength and muscle gains, this is a dry compound and can be combined with wet compounds. Oxanaver keeps LH levels elevated, PCT therapy is less of an issue. Get Oxanavar and experience the difference for yourself.
Oxanavar is the most powerful hormone you have been waiting for!
Oxanavar’s prescription strength pro-anabolic effect combined with a long lasting anti-estrogen effect.
Oxanavar is the extreme pro-anabolic compound that will:
1). Build Mass
2) Significantly increase strength
3) raise testosterone
4) elevate mood and training intensity
5) Combat Gynomastia
Napisano Ponad rok temu
bym sie nie rzucal jak pies na mieso, zawsze inni moga sprawdzic co i jak.
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
niektore ph maja wieksza cene, co nie znaczy ze sa lepsze, maja tylko wieksza cene.
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
działać pewnie bedzie ale substancja nie bedzie działac jak ana i trzeba sie spodziewac duzo niechcianych skutków.. choć mimo to bedzie pochodną ana..
ciekawe polaczenie to prwadziwy ana+krea, ciekaw jestem czy kilosport coś o tym wspomni połaczeniu..dobrze jest łaczyc ją z androgenem, ana solo to zmarnowanie towaru na moje oko.
Blackzone, skad takie newsy?
Napisano Ponad rok temu
Co do ceny obstawiam że będzie na poczatku po 199zł po czym zbiją na 119zł. Rzeczywiście nasuwa się pytanie jak to ma działaś jak normalny Anavar chodzi po 500zł?
Może trzeba będzie 2-3 puchy na cykl? A może koniecznosć łączenia z czymś... może anavar tylko w zestawach z innym PH będzie...
PS. Za chwilę kolejne info o produktach Kilosportsa i G.E.T-a
Napisano Ponad rok temu
taki niewypał jak revolt od kilosports czyli
niby prohormonalny odpowiednik winstrolu
który okazał sie totalnym niewypałem...
G.E.T-a