Już od sierpnia mam zamiar brać! Doradźcie co i jak, żeby szybko masy nabrać i kurewskiej siły =). Dieta jest. Obecnie HMB + CM3
 Już od sierpnia mam zamiar brać! Doradźcie co i jak, żeby szybko masy nabrać i kurewskiej siły =). Dieta jest. Obecnie HMB + CM3Teraz jadę trening na masę by WBD #2

Napisano Ponad rok temu
 Już od sierpnia mam zamiar brać! Doradźcie co i jak, żeby szybko masy nabrać i kurewskiej siły =). Dieta jest. Obecnie HMB + CM3
 Już od sierpnia mam zamiar brać! Doradźcie co i jak, żeby szybko masy nabrać i kurewskiej siły =). Dieta jest. Obecnie HMB + CM3Napisano Ponad rok temu
to supl;ami szybko tu nie zadziałasz xD pozostaje koxPotrzeba mi supli na masę i na POWER (siłę) ale to taką fest

gadasz jak ćpunJuż od sierpnia mam zamiar brać!

masz staz zerowy i juz bierzesz kreteObecnie HMB + CM3
 po.jeb!
 po.jeb! 

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 mozesz napisz co brałe to Ci cxos doradzimy, a pozatym teraz bierzesz tcm to i tak musisz zrobic wysycenie, żeby zapodac jakiś dobry stack
  mozesz napisz co brałe to Ci cxos doradzimy, a pozatym teraz bierzesz tcm to i tak musisz zrobic wysycenie, żeby zapodac jakiś dobry stack ![:]](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif) 

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
no to na tym na pewno tych koksów przegoniszObecnie HMB + CM3

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 Zostanę przy weiderze i treningu na masę.
 Zostanę przy weiderze i treningu na masę.

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Zmiana treningu (help) | Trening dla początkujących | 
 |   
 | ||
| NAK MUAY Szczecin-zmiana sali (nowy sezon ZAPRASZAMY) | MUAY THAI, BOKS, KICKBOXING, K-1 | 
 |   
 | ||
| Zmiana treningu masa/pomoc | Trening dla początkujących | 
 |   
 | ||
| Zmiana miejsca treningów sekcji XMA\MAT w Warszawie !! | Martial Arts Tricks | 
 |   
 | ||
| Zmiana Street Workout na siłownie | Trening dla średniozaawansowanych | 
 |   
 | 
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
Guest_kosior_* - Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu