kreatyna+karnityna??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_Kain_*
Napisano Ponad rok temu
Witam mam pytanie czy jest sens brania kreatyny zeby podszprycowac mase rak a jednoczesnie karnityne aby zgubic brzuch?prosze o porade..
jest sens
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
low carb w ciągu tygodnia i ładowanie węglami w weekend
Guest_Kain_*
Napisano Ponad rok temu
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Guest_Kain_*
Napisano Ponad rok temu
mało tego kreta mile widziana na redukcji nawet
oczywiscie ze tak, bo chroni miesnie
takie durne przesady ze kreta zalewa, jak ma nie zalewac jak sie w.p.i.e.p.r.z.a tony gainera dzinnie ? dlatego jestem przeciwnikiem gainerow, bo kazdy kto to kupi to potem odruchowo żre to w porach ktorych nie powinien spozywac wegli. Wegle sa cholernie wazne zeby miesnie rosly ale na dobra sprawe wystarczy jesli sie spozyje wegle raz na dzien - po treningu !! ewentualnie tez rano na czczo po snie, zeby uzupelnic niedoór glikogenu i tyle ! A sa tacy - ostatnio sie do tego przyznali - ze pija tigera przed treningiem na pobudzenie - bład !! jesli komus zalezy na niezalewaniu nie powinien tego robic - spozywac wegli przed treningiem. A taki tiger czy red bull zawiera okolo 30 gram wegli. Spozycie wegli przed treningiem powoduje wyrzut insuliny. A to zle ! W czasie treningu organizm powinien czerpac energie ze spalania zapasow tluszczu a nie po przez dostarczenie wegli do krwiobiegu ! Po treningu jest odpowiednia pora na wegle. Taka "mała" róznica a jednak ogromna dla poprawnego metabolizmu.
Dlatego jestem przeciwnikiem gainerow - bo to wyklucza poprawne dawkowanie wegli. Dobre białko i carbo to jest rozwiazanie.
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
CO TO ???????
- Ponad rok temu
-
TRENING NA MASE
- Ponad rok temu
-