Tribusteron 90
Guest_Conrad_*
Napisano Ponad rok temu
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
no chyba ze masz 30 lat
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mrc, jak może Cię ZMA zasypywać jak tam jest Cynk?
Napisano Ponad rok temu
za 15zł ja bym brał xD
mrc, jak może Cię ZMA zasypywać jak tam jest Cynk?
no i co z tego że tam jest cynk. Zasypuje mnie po tym i tyle.
Podnosi się poziom teścia i mnie zasypuje, widocznie mam i tak wysoki poziom. A od testosteronu zasypuje bo czytałem artykuł.
A jak przestałem brać to nic nowego nie wyłazi... A stare powoli znikają
Napisano Ponad rok temu
odroznij pojecie naturalnej bariery wolnego poziomu testosteronu ktora nigdy nie zostanie przekroczona po zma, tribulusie co najwyzej zostanie wyrównana jesli bedziesz mial 30-40 lat do takiej jaką miales w wieku 20, a testosteronu wstrzykiwanego domięśniowoPodnosi się poziom teścia i mnie zasypuje, widocznie mam i tak wysoki poziom. A od testosteronu zasypuje bo czytałem artykuł.
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a najwieksze legendy to powstaja juz o wspomnianym tu "wysypywaniu" i jak czytam jak ktos pisze ze ma to np. cos wspolnego z dieta (czekolada, cos ostrego) to juz żal.pl hehe stare mity ciagle krazace wsrod mlodzierzy
Joks, wiem że mnie po tym wysypuje i tyle bo jak biore to mnie wysypuje a jak nie biore to nie proste. A co do czekolad to nie jest to udowodnione naukowo i nawet nie powinieneś pisać że to jakiś mity czy coś bo nawet sami lekarze tego nie wiedzą, rozmawiałem na ten temat z dwoma dermatologami i każdy mówi co innego a są to lekarze którzy kształcili się w tym kierunku... Więc nikt tu legend nie tworzy tylko piszę jak jest. Każdy organizm jest inny jak to wiele razy było podkreślane więc nie bądź taki pewny że to nie po tym...
nom bo syfy powstają z przyczyny wysokiego poziomu teścia
nom jest to jedna z przyczyn tak było opisane w materiale na temat powstawania trądziku, i nie był to artykuł o trądziku po koksach
nie mycia się
no jakoś żule się nie myją i nie są zasypani ;]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bo zule jzu maja swoje lata i wtedy juz sie raczej nie ma pryszczy heh
no ale to nie ma znaczenia, teoria jest teorią a jak widać tu upada
no a znam jednego gościa w moim wieku który yebie i też pryszczy nie ma
temat rzeka można wrzucać pełno argumentów a i tak każdy będzie pisał co innego...
Napisano Ponad rok temu
bo jak sie napijesz to sie niedokładnie myjesz
a to moze byc prawda bo w sumie po takiej dobrej imprezie to raczej nie ma sily sie wykapac..
Napisano Ponad rok temu
zajebiscie naukowe uzasadnienie, tylko co moze wysypywac po cynku ktory to leczy, i magnezie oraz witaminie b dla lepszej przysfajalnosci tych mineralow. poczytaj opinie tych ktorzy brali zma to pisza na odwrot ze od cynku tam zawartego w postaci chelata ich problemy sie skonczyly.Joks, wiem że mnie po tym wysypuje i tyle bo jak biore to mnie wysypuje
jest i to juz dawno wystarczy tylko google.plA co do czekolad to nie jest to udowodnione naukowo
i zma nie podnosi poziomu tescia wbrew jego reklama na etykiecie...
ps; wieksze prawdopodobienstwo jest ze masz takie problemy z powodu silowni, poprzez pocenie sie, dotykanie ciala brudnymi rekoma, itd. niz po zma
Napisano Ponad rok temu
jest i to juz dawno wystarczy tylko google.pl
mnie tam moj dermatolog mowil ze czekoladke spokojnie jesc, wiadomo w normalnych ilosciach, a za to mowil unikac kwasnych i pikantnych rzeczy
a co do zma to wlasnie mi sie zdaje ze w polaczeniu z moimi preparatami to pomaga mi, czasem jak magnezu zabraknie t osamego zincasa lykam profilaktycznie