Skocz do zawartości

Zdjęcie

jak to spalić?? ;( pomóżcie!!

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
41 odpowiedzi w tym temacie

sylvia_7
  • Użytkownik
  • Pip
  • 15 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

jak to spalić?? ;( pomóżcie!!
Witam wszystkich, którzy zechcieli tutaj wejśc i poczytac o moim problemie.. pewnie dla wielu infantylnym :)
Napisze krótko i zwięzle..
Od dwóch lat biore antykoncepcje hormonalna.. najpierw przytylam nieznacznie dwa kilo i nawet mi to bylo na reke bo chudzinka ze mnie byla.. potem sie zaokraglilam w biodrach :/ ale nadal bylam szczupla.. wyjechalam za granice, zmienilo sie jedzenie i przytylam prawie 5 kg!!! :/ cwicze codziennie, tak jak moge i pozwala mi na to czas..
rano 1000 skokow przez skakanke, 50 brzuszkow i 50 przysiadow stojac na palcach.. i wieczorem to samo..
przy tym jem mniej wiecej trzy posilki dziennie i pije wode mineralna oraz herbaty przeczyszczajece :/ bo od urodzenia cierpie na chorobe jelit..
Lydki faktycznie sie zmienily i wygladaja duzo lepiej.. ale nic poza tym :/
czy powinnam przyjmowac jakies spalacze tluszczu dla wspomagania, czy co ja mam zrobic????!!!! nie moge juz patrzec na swoj brzuch.. nie jestem gruba, ale on nie wyglada ladnie .. nie tak jak wygladal :/ czy ktos moze mi pomoc, pokierowac?? :)
  • 0

Blackzone
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1952 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:[][][]-----[][][]

Napisano Ponad rok temu

Re: jak to spalić?? ;( pomóżcie!!
54kg niby nie dużo ale przy jakim wzroście? może nie ma się czym przejmować? Wy dziewczyny lubicie histeryzować :)

To że jesz 3 posiłki dziennie to nic takiego ponieważ to może by 3xschabowy z ziemniaczkami :) Znajdź na necie odpowiednią dla siebie dietę bo to podstawa. To że pijesz wodę mineralną i herbatkę przeczyszczającą to duży plus chociaż lepsza będzie zielona herbata 3 razy dziennie i woda OK.

Trening jest cienki :P pomyśl o bieganiu, rowerku, siłowni. 90minut- 3 dni w tygodniu powinny zrobić swoje.

Suplementy: Jeżeli tak bardzo chcesz się wspomagać to możesz pomyśleć nad lekkim spalaczem:
Thermo speed extreme
thermo fat burner
Cla & green tea z treca
L-Carnitine & green tea
Chodź najpier spróbowałbym bez wspomagaczy ew. z tymi dwoma ostatnimi.
  • 0

GośćGuest_hx_*

Guest_hx_*
  • Guests

Napisano Ponad rok temu

za mało seksu a ćwiczenia zacznij robić z obciążeniem

krzysiekl13
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1452 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

sylvia_7, wrzuc fotkę to ocenimy
  • 0
:)

sylvia_7
  • Użytkownik
  • Pip
  • 15 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Warze 54 kg, mam 164 wzrostu, 24 lata za chwile ;p .. jesli chodzi o moje jedzenie.. to jest to mniej wiecej tak.. przykladowo.. na sniadanie jalbko i banan i szklanka mleka, na obiad makaron ugotowany na pol twardo i szklanka wody, albo dwie skibki chleba razowego z bialym serkiem, na kolacje gerjpfriut, albo inny owoc.. czasem skusze sie na jakis normalny obiad czy kolacje, kiedy moj narzeczony bardzo nalega, zebym cos zjadla z nim :) cwiczenia wykonuje takie a nie inne, bo jestem za granica, nie bardzo mam czas i sposobnosc chodzic na silownie, poza tym nigdy tego nie potrzebowalam :/ jesli chodzi o seks, to jest ci go u nas w zwiazku pod dostatkiem ;p ale jestem osoba hmmm trudna do zajechania :P seks nie wyciska ze mnie zadnego potu ;p jesli zas chodzi o fote to sobie prosze zobaczyc na moim koncie na fotce, nick sensual7 .. aa i nie histeryzje tylko trzezwo oceniam sama siebie :) to chyba dobrze :) myslalam ze ktos pomoze mi w opracowaniu jakis cwiczen na brzuch, uda i biodra..(ile, w jakim tempie..) bo nic wiecej poprawic nie chce.. chyba sa na to dobre domowe sposoby??!! byc moze po prostu zle trafilam.. ale dzieki za rady.. i chlopaki jak zauwazyliscie sami jestem kobieta, i nie chce miec wiekszej masy, tylko spalic tluszcz.. ;p
  • 0

GośćGuest_hx_*

Guest_hx_*
  • Guests

Napisano Ponad rok temu

jak jestes nimfomanką to wykorzystuj to. rób brzuszki z obciązeniem (co kolwiek cieżkiego na klatke) 3 serie po 30, hulahop, skakanka możesz mniej, zamiast węgli jedz dużo białka i chudego miesa, ogranicz owoców (wegle), makaron, ziemniaki, chleb etc i duzo duzo seksu, jak narzeczony cie nie zadawala to spróbuj na boku, końcu robisz to dla niego, byś bardziej mu się podobała wiec nie powinien być zły.

Grzesiek91
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1136 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Dziwki , Alkohol , Kolacje ze świecami :D

Napisano Ponad rok temu

Nie no typowa kobieta , jest bardzo ładnie a ta widzi jakieś ''wady'' powiec co Ci sie nie widzi ;] ?
  • 0
I Tylko dwa słowa ! Wygladasz godnie

sylvia_7
  • Użytkownik
  • Pip
  • 15 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

hola hola gdzie ja k.... pip napisalam ze mnie narzeczony nie zadowala?????? wez sobie chlopcze na wstrzymanie.. jakby mnie nie zadowalal to by nie byl moim narzeczonym.. chyba proste ;p
wiecie co z wami naprawde sie gada jak z typowymi.. ok niewazne.. dzieki za pomoc i nie pomoc..
papa :)
  • 0

GośćGuest_hx_*

Guest_hx_*
  • Guests

Napisano Ponad rok temu

napisałem w trybie przypuszczającym.. a mówią ze sama młoda inteligencja wyjechała za granice :rotfl:

sylvia_7
  • Użytkownik
  • Pip
  • 15 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

nie uwazam sie za staruszke :P
  • 0

GośćGuest_hx_*

Guest_hx_*
  • Guests

Napisano Ponad rok temu

no to ćwicz a nie marudzisz :hyhy: Bodzu kiedyś polecał; [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

RamzesII
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 8153 postów
2
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

hx, nie pier.dol durnot jak nie masz nic konkretnego do powiedzenia
sylvia_7, tu masz porady odnosnie diety
http://www.fabrykasi... ... t20443.htm
gdzies tez w treningu chyba umieszczalem trening dla kobiet jak chcesz mozesz poszukac jak nie znajdziesz to napisz wrazie co poszukam na kompie moze go znajde
  • 0

GośćGuest_maks_*

Guest_maks_*
  • Guests

Napisano Ponad rok temu

dieta ckd (wielu nie wie że można chudnąć sporo zwiększając spożywanie tłuszczy a zmniejszając ilość węglowodanów do minimum ) do tego ćwiczenia , ogólne zwiększenie aktywności w ciągu dnia czyli zamiast jechać autobusem idziemy spacerkiem :hyhy: i nie jemy po 18

aurelia1418048771
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 641 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:język francuski oraz mój facet pit81

Napisano Ponad rok temu

Dziewczyno czego Ty chcesz od siebie, ja też mam 164 cm, waże 52 kg i mam 25 lat (6 maja-właśnie chłopcy napiszecie życzenia :rotfl: ) i narzeczonego. Chłopcy się znają, to Ci pomogą. Czesem walną jakimś żartem, ale nie bierz tego do siebie. To fajne chłopaki :hyhy: siedze z nimi na forum juz dość długo. Ja Ci poradzę po pierwsze iść do ginekologa, żeby zmienił Ci tabsy. Wtedy przechodź na diety i się katuj. Chociaż nie wiem po co. Zaakceptuj się :D
  • 0
Nie ma co koledzy, jedziemy na sztangach ku lepszemu światu :D

GośćGuest_hx_*

Guest_hx_*
  • Guests

Napisano Ponad rok temu

aurelka ma racje, aurelke my wszyscy kosiamy ^^D :zawstydzony: A ginekolog może coś poradzi a jak nie to moze z narzeczonym do seksuologa moze cos poradzi bys była bardziej do zajechania i mogla dzieki seksu tracic kalorie, bo z lezenia nikt jeszcze kaloryferka nie ma :orany:

aurelia1418048771
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 641 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Hx to raczej przez tabsy, chyba że jeszcze genetyka wchodzi w grę. Każda kobieta musi mieć indywidualnie dobrane tabsy anty. Ja nie tyję. Póki co teraz nie biorę, bo Piter w Szkocji. Ale jeszcze tylko miesiąc w Poland i się zmywam.

sylvia_7, trzeba było poprosić o zmianę jak tylko zaczęłaś przybierać na wadze.
  • 0

GośćGuest_hx_*

Guest_hx_*
  • Guests

Napisano Ponad rok temu

Póki co teraz nie biorę, bo Piter w Szkocji. Ale jeszcze tylko miesiąc w Poland i się zmywam.

:hyhy: to chyba długo bez nie wytrzymałaś, no chyba, że to chłopaczyna był spragniony i jest fer i nie chce innej :padam: Niemniej dziwne dla mnie jest to, ze nie meczy ją seks.. może po prostu jest zbyt bierna.. nie wiem, ale podobno sex bardzo odmładzająco wpływa zwłaszcza na panny ;)

aurelia1418048771
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 641 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

to chyba długo bez nie wytrzymałaś,

ja jestem wierna i Pit też, nie bawią mnie skoki w bok. Byki są stałe w uczuciach. Ciężko bez Pitera, ale dam radę. Dobra bo sie spam trochę robi. :rotfl:
  • 0

sylvia_7
  • Użytkownik
  • Pip
  • 15 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Ramzes ==> wielkie dzieki :) o takie cos mi wlasnie chodzilo :)
Hx ==> chyba faktycznie z Ciebie niezly zatrownis, ale na prosbe Aurelii wybaczam ;p na kaloryferku to mi w ogole nie zalezy ;p tylko zeby miec plaski brzuszek ;p
Maks ==> postaram sie nie jesc bo 18, choc pewnie bedzie to z poczatku ciezkie, tym bardziej, ze mam nienormowany czas pracy.. czasem siedze do 23, to potem jestem glodna :/
Aurelia ==> tabsy odstawiam za dwa miesiace, bo i tak czuje sie po nich coraz gorzej, nie bede sie tu na ten temat rozwodzic.. mam pewna chorobe, ktora branie tabsow w pewnien sposob wzmaga.. takze szkoda mi zdrowia.. mysle, ze wtedy schudne :) sprawy genetycznie to chyba raczej nie u mnie ;) mam figure po mamie, a ona teraz chudsza ode mnie co prawda o 2 kilo, ale to cos.. przynajmniej jesli chodzi o wiek :)
wszystkim wielkie dzieki.. :)
zaczelam pic zielona herbate 3 razy dziennie.. narazie to co chwile biegam siusiu ale moze ma jeszcze inny wplyw
  • 0

GośćGuest_maks_*

Guest_maks_*
  • Guests

Napisano Ponad rok temu

jak późno wracasz a jesteś głodna zjedz serek wiejski 150g i idz spać ;)