ECA
Napisano Ponad rok temu
Ja będę podchodził do diety LOW CARB (180g tluszczu + 180g białka + 140g węgli które stopniowo będę ucinał aż do 60g). 180g tłuszczu które w 90% będą tłuszczami zwierzęcymi nasyconymi. Tak tłuszcze są tylko nie zdrowe gdy spożywa się je węglami. A z tego co widzę to Ty poprostu uciełeś tłuszcz węgle i praktycznie na samym chlebie jechałeś.
A tutaj przykładowe posiłki zaczerpnięte z innego forum:
"U mnie wygląda to tak, że schabowy ze smażonym boczkiem i cebulą, a na to ser żółty i podpiec aby się rozpuścił 800kcal Oprócz tego co jadłem:
Masło łyżkami, bez żadnych dodatków, nie topiłem na mięsie, tylko do tego łyżkami Krzywy , ok.40jaj tygodniowo, conajmniej 3x tyg karkówka wieprzowa, zdarzało się że i 6x tyg Dużo boczku, sera żółtego, majonezu, tuńczyka, serków wiejskich (nieustannie jem conajmniej 12 tygodniowo Krzywy ) śmietany, twarogu tłustego, trochę orzeszków ziemnych solonych( innych nie znoszę ), bardzo sporadycznie słonecznik. W bardzo małych ilościach chleb żytni razowy, jak już nie miałem z czego dać węglowodanów a nie chciałem mieć 30g dziennie to dowaliłem 2kromki. Warzyw trochę jadłem, ale nie za dużo, nie chce mi się"
Napisano Ponad rok temu
z siebie człowieka to wystarczyło zebym jednego dnia pominął posiłek czy dwa
to już następnego dnia było na wadze 1-2 kg mniej...
teraz od 2 tygodni jestem o 2-3 skromnych posiłkach dziennie
(problemy z żołądkiem) i kurna ni grama nie schudłem
a myślałęm ze chociaż z pasa ciut zleci...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bo z takim podejsciem ... "na tluszcze za bardzo nie zwracam uwagi" to cos mi sie zdaje, ze jest ona w chuj kulawa, pozatym carbo po treningu? no nie wiem jaki czas po?
Napisano Ponad rok temu
jak to sie bierze :> ? bo walnołem 4tabsy ok 14 i nic ;/ tzn połknołem je z czyms sie to miesza czy jak ?tussispectu
Napisano Ponad rok temu
Grzesiek91, - jak weźmiesz za duzo tussi np: 10 to możesz dostać powera, ale potem zetnie Cie z nóg i zemdlejesz
dlaczego nie- odrazu po treningu, aby zabezpieczyc mięsnie i odbudowac zapasy glikogenu bardzo dobre, niezależnie od celu treningowego, choć był bym skory do spróbowania vitargo, które dało by nam pewność, że nie przemieni sie w fat %%carbo po treningu? no nie wiem jaki czas po?
Do wszystkich co sa zainteresowani aspiryna przed treningiem: mam tu takie info jakie znalazłem w necie taka przestroga, zeby jej nie nadużywac
Aspiryna dodatkowo powoduje wrzody, wydalanie krwi z kałem i wypłukuje witamine C oraz kwas foliowy, witaminy z grupy B, wapń i potas
Napisano Ponad rok temu
przed aero bierzesz aminy lub białko
po nie bierzesz nic! Żeby właśnie
braki energetyczne były pozyskiwane z tłuszczu.
Napisano Ponad rok temu