winstrol
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czym suplementowałeś to wino???
potem nie ma już odwrotu...
Napisano Ponad rok temu
a jak lekarz zechce mnie wyslac na badanie krwi??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ile masz lat to pierwsze , brales oslonki na watrobr i stawy , i z taka masa lapiesz sie za wino , to ile ci poszlo po tej 100 wina ,Witajcie. Mam maly problem, wczoraj skonczylem brac winstrol w tabletkach, chcialem sie dowiedziec kiedy moge wybrac sie do lekarza bo mam male problemy ze zdrowiem, bo mi rece i nogi czesto dretwieja i pewnie bedzie chcial pobrac krew a moi stazy nie moga sie dowiedziec ze cos bralem wiec nie chce zeby cos wykrylo, kiedy nie powino juz nic wykryc ze bralem winstrol??
Napisano Ponad rok temu
Przecież stanazol to lek dla starszych ludzi ,którzy mają wyniszczony organizm.
Napisano Ponad rok temu
ja glukozamine jem na kosciSluchaj masz wysuszone kosci ja tez to mialem kup glukozamine itp od 100 winstrolu nie bedziesz mial podwyzszonych erytrocytow bo co to jets 100 wina 5 czy 10 mg
oslonki na watrobr i stawy , i z taka masa lapiesz sie za wino , to ile ci poszlo po tej 100 wina ,
ile poszlo?? 120kg na klatke biore, a 170na martwy w treningu 6ruchow 80kg na barki wiec ja nie narzekam. moze i hudy jestem ale zauwaz ze ja nie mam 2m wzrostu. a na watrobe i stawy to ja biore
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja stawiał bym na niedobór potasu no ale nie napisałeś co brałeś podczas cyklu z vitaminek.
Ponadto jako BB sprawa dotyka wielu osób a ma to związek z trzymaniem rak i barków w napięciu, specyficznych, powtarzających sie ruchów i trzymanie w rekach ciężkich urządzeń/narzędzi. Rozluźniaj barki, ręce, dłonie, szyje przez samo masaż, ćwiczenia (skręty szyi, "młynek", potrząsanie nadgarstkiem i ręką), gorące prysznice i kąpiele, gorące okłady, dobry masaż polegający raczej na głębokich ruchach i mobilizacji szkieletu, w tym mobilizacji szyi i stawu barkowego no i oczywiście rozciągaj sie codziennie.
A co do lekarza to twój strach wydaje się sprawą nieco śmieszną. Dla pewności i eliminacji jakiś poważnych schorzeń biegnij do znachora i się niczym nie przejmuj.
potem nie ma już odwrotu...
Guest_Jani_*
Napisano Ponad rok temu
Guest_Jani_*
Napisano Ponad rok temu
A co do lekarza to twój strach wydaje się sprawą nieco śmieszną. Dla pewności i eliminacji jakiś poważnych schorzeń biegnij do znachora i się niczym nie przejmuj
Dobre hehe... albo do wrózki
Napisano Ponad rok temu