malick,
50 omki ;o ;] 20 by starczylo nie jeestem pewien co do boldka ale tez sie wydaje za duzo
nie potrzebny zakup a na diete i po koksie tez trzeba wydac sianko
To tak by było najracjonalniej
Mete 1-6 30mg ed
i to co zostanie przeznaczyc na nastepny
Omke 500mg e3d
Mete 30mg ed
Reszty Omki bym sprzedał i kupił Enana do Boldka
bolda jak cos to tak :
1-10 boldek 200mg/tydzien
1-10 testosteron enan 250mg /tydzien
hmm 50 omka to niejesrt az tak duzo a jak walic to konkretnie daltego zadalem te pytanko lictzylem na odpowiedzi starszych sportowcow bez urazy
ja se rozpisalem sam omka co jeden dzien czyli np
poniedzialek cios wtore przerwa sroda cios czwartek przerwa piatek cios itd
co do buldka to z tego co wiem sam kiedys po sobie i odd kulturystow mi znanych najlepsze efekty sa po wyrzej 200mg/ na tydzien czyli spowo kucia bo moj zawielra w ciosie 50mg ale to nic co dpo metki niejestem jeszcze pewien ale wiem ze okres sterzenia ma 2-5 godzin najwyrzszy okrest trwania po 5 godz radykalnie spada wiec mysilalem o 1 tabletce co 4 godz dzienie puzniej zwiekszyc do dwoch
no i co najwarzniejsze na cykl chce opierdzielic wszystko ponadto mam jeszcze 10 ciosow prolongatum zapomialem o taym wspomiec z czego 5 ciosow co dwa dni juz wziolem czekajac na reszte zamowienia no i jeszcze 5 mi zostalo ale mysile walnac te 5 ciosow prolongatum co tydzien jako dodatek pozatym w maju se kupie jeszcze hmm minimum 40 ciosow winstrolu depot i z 20 tabletek anapolonu no i z 20 ciosow deki
Jak walic to gruboi dlatego pytalem o najlepszo rozpiske kto by poradzil
![:)](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/smile.png)
mam jeszcze insulinke kiedys teszt walilem i dobry dodatek do kuracjoi ale dopiero wtedy kiedyx przestala juz koksiwko dzialac i przez 3 tygodnie puzniej odstawka insuliny zeby nienabawic sie cukrzycy oczywiscie na odstawke srodki odblokowywujace ale niemartwie sie narazie o odblokowanie bo dopiero poczatek kuracji wiec na iodstawke o srodkach bende mysilal puzniej a co do chajsu jesili ktos pisze o wydatkach to niemam zadnych problemow
W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie