Apteka xD
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Napisano Ponad rok temu
Guest_hx_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
albo jakies psychotropy np clonozepan tez brali tylko to na recepte bylo ale z tego co slyszalem to na necie mozna kupic
Napisano Ponad rok temu
odradzam jak miałem bark zwichnięty to to pare razy dostałem,ból ustał ale w banie głupie klimaty się wbijałymoze ketonal takie cos przeciwbolowe a goscie brali na faze
Napisano Ponad rok temu
Acodin, Tussicom,Sudafed, Tussipect,clonazepam, Wszystko z "Codeine" w nazwie, Tramal, Tantum rose, Tantum verde, tussidex, aviomarin, haloperidol.. Było jeszcze coś tam, jak sobie przypomne to wypisze.
Nazwy chemii:
Benzydamina,Tramadol,Dekstrometorfan(Dxm),Dimenhydramina,Efedryna..
Ps.Nie polecam niczego z wyzej wymienionych co najwyzej tussipect jeszcze ujdzie,
Są lepsze zajęcia niż ćpanie leków, w wieku 14-15 lat byłem na tyle głupi ze wypróbowałem większość z wwyzej wymienionych, a tussipect szedł w ilośći 100-150 tabletek na tydzień.
jak juz chcesz miec fajną banie i ze słabymi skutkami ubocznymi to wal na sklepy internetowe i zamawiaj salvie divinorum, tylko nie pal za często i obchodź sie z nią z szzacunkiem, piękne szamanskie odczucia:P
A propo efedryny, po zmieszaniu tussi z nadmanganianem potasu i octem otrzymasz metkatynon, zaliczany chyba do sterydów... Taka ciekawostka, jak wszystko w tym poscie.
To przeciwbólowe o czym mówicie to kodeina, pochodna morfiny przyjmowana doustnie:)
A może chodzi ci o tramal(tramadol) najsilniejszy lek przeciwbólowy, wyniszcza organizm w tak mocny sposób że w zasadzie podaje sie ludzią umierającym na raka których lek nie zdąrzy zabić.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
metanyon - dokaldnie jaki to steryd ?
Napisano Ponad rok temu
Kit w huy, zawodnicy u mnie ladowali po kilka setek diennie i zyja, jedynie zdychali po 3 dni a tak to sii, inny po wypadku mial podawane w kroplowce jak byl w stabilnym stanie juz i tez jakos zyje.A może chodzi ci o tramal(tramadol) najsilniejszy lek przeciwbólowy, wyniszcza organizm w tak mocny sposób że w zasadzie podaje sie ludzią umierającym na raka których lek nie zdąrzy zabić.
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Napisano Ponad rok temu
metkatynon to pochodna katynonu, katynon pochodna efedryny, efedryna pochodna amfetamina katynon jest mocniejszy od efedryny. Gdzies czytałem ze to jest zaliczane jako steryd, skoro efedryna jest zaliczana to i to zapewne.
BikeRider, teraz zdrowie nadrabiam, trzymam sie wielu zasad i staram sie zyc tak aby dozyc tej 70-ki:D.
A co do tramalu od kumpla starszy brał przez 15 lat(!!) bo miał raka. Brał dziennie garsciami !Nie dość że nic mu po nich nie jest to jeszcze zgłosił sie na testy medyczne i najgorszą odmiane raka z kilkoma przerzutami(miał wymienianie kości, wycięte płuco i nerke) wyleczyli mu w ciągu jednej operacji Więc ten tramal to chyba nie taka zła rzecz, ale są o nim różne pogłoski:P Lek-legenda
Napisano Ponad rok temu