mialem kiedys takie fajne tableteczki ale sie skonczyły
 mialem kiedys takie fajne tableteczki ale sie skonczyły  czekam na jakies ciekawe propozycje
 czekam na jakies ciekawe propozycje  

Napisano Ponad rok temu
 mialem kiedys takie fajne tableteczki ale sie skonczyły
 mialem kiedys takie fajne tableteczki ale sie skonczyły  czekam na jakies ciekawe propozycje
 czekam na jakies ciekawe propozycje  

Napisano Ponad rok temu
 BANAN14, kup sobie viagre , penicyline i grypex utrzyj i wsadz do czopka dalej nie musze Ci mówic  buehhe ;P
  BANAN14, kup sobie viagre , penicyline i grypex utrzyj i wsadz do czopka dalej nie musze Ci mówic  buehhe ;P

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
odradzam jak miałem bark zwichnięty to to pare razy dostałem,ból ustał ale w banie głupie klimaty się wbijałymoze ketonal takie cos przeciwbolowe a goscie brali na faze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Kit w huy, zawodnicy u mnie ladowali po kilka setek diennie i zyja, jedynie zdychali po 3 dni a tak to sii, inny po wypadku mial podawane w kroplowce jak byl w stabilnym stanie juz i tez jakos zyje.A może chodzi ci o tramal(tramadol) najsilniejszy lek przeciwbólowy, wyniszcza organizm w tak mocny sposób że w zasadzie podaje sie ludzią umierającym na raka których lek nie zdąrzy zabić.
Napisano Ponad rok temu
 katynon jest mocniejszy od efedryny. Gdzies czytałem ze to jest zaliczane jako steryd, skoro efedryna jest zaliczana to i to zapewne.
 katynon jest mocniejszy od efedryny. Gdzies czytałem ze to jest zaliczane jako steryd, skoro efedryna jest zaliczana to i to zapewne. Więc ten tramal to chyba nie taka zła rzecz, ale są o nim różne pogłoski:P Lek-legenda
 Więc ten tramal to chyba nie taka zła rzecz, ale są o nim różne pogłoski:P Lek-legenda

Napisano Ponad rok temu

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Prolongatum apteka solo | Sterydy i Prohormony | 
 |   
 | ||
| Apteka | Odżywki i Suplementy | 
 |   
 | ||
| Apteka z sterydami | Sterydy i Prohormony | 
 |   
 | ||