1 małe pytanko
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No ja bym poczekał poćwicz do pierwszych zastojów i kup krete wtedy.witam.po długiej nieobecnosci na silowni(okolo roku)wrocilem na silownie cwicze juz spowrotem od hm..2 miesiecy i chcialbym zaczac suplementacje kretki-mochydranta z olimpu.zastanawiam sie jeszcze nad rozpoczeciem cyklu bo czytalem ze trzeba min.6 miechow cwiczyc by moc wziasc kretke a ja juz cwiczylem nawet ponad rok (hehe czyli yle ile mialem przerwy)wiec jak mi doradzicie panowie??brac czy nie??ile poczekac??a jesli brac to czy 7g w DT i 5 g w DNT wystarczy??...a i jeszcze jedno chce nadmienic ,ze chce wykorzystac zime na zrobienie troszku maski wiec prosze o szybka odpowiedz. ((a i przepraszam jesli moglo sie to pytanie kiedykolwiek indziej pojawic))
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
2 miechy intensywnego treningu nie wystarczą bo najpierw musisz zrobić ogólnorozwojówke, potem lekki trening dzielony (ale nie za lekki ) a potem możesz ruszyć pełną kurwą. Ja bym poczekał do zastojów. PS. korci ciebie ta kreta? A co ja mam powiedzieć jak kupiłem mono, białko, nox'a mam jeszcze GM'a i carbo i jak ma mnie to nie korcić?hehe chudy na tobie widze ze mozna polegac wiesz o to chodzi ze juz zakupilem se ta kretke i taaak mnie korci zeby ja wziasc];]skoro wczesniej cwiczylem a w czasie tej przerwy latalo sie na basenik wiec uwazam ze niemam takich zastojow jak jakis poczatkujacy co ze sportem ma tyle doczynienia ,ile mu jego Pan z WF-u pozwoli;P; ;)dl;atego moooze te 2 miechy intensywnego treningu wystarcza...?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Może dlatego mu poszło bo wcześniej nie ćwiczył i anabolizm miał wysoki to nawet bez krety czy innych wspomagaczy by poszło.no racja racja;];] musze jeszcze zainwestowac w jakis cudowny^^ specyfik na stawy bo troszku bola;];]haha ale wzieta kreta za wczesnie chyba kregoslupa nieurywa?? nieno chyba zadnych skotkow zlych niema branie kretki za wczesnie...?mam kumpla co jak tylko poszedl na silke((a zielony był/jest))i cooostam mu poszlo w lape ale wszystko w sylwka wymył piwskami