po 1 to byl zart, co mozesz wywnioskowac z emota- rotflajak chciałeś by legalne było zioło i koks mogłeś chociaż zagłosować
po 2 nie moge jeszcze glosowac
TAK NA WSTEPIE: NIE JESTEM ANI ZA PISEM ANI ZA PO; JEDYNE CO MOGE POWIEDZIEC- PO TO MNIEJSZA ZLO jak to ujal Ineed$.
do radia maryja nie mam nic, bo wszystko fajnie jak istnieje takie radio i ludzie maja dostep do niego. Jedyne co mnie wkruwia to publiczne namawianie do glosowania na PiS czy popieranie danych kandydatow. Sam chodze do kosciola i widze to od srodka- nie oszukujmy sie- Kosciol jest propisowy. Nawet na religii o tym gadalismy. Moja babcia tez jest blisko zwiazana z Kosciolem, slucha radia maryja, ale ma na tyle wlasnego rozumu, ze potrafi sama myslec i nie ma klapek na oczach.
Co do Rydzyka- nie napisalem o nim nic. nie obchodza mna jego lewe interesy, majatek, jakim autem jezdzi. jedyne co w nim dobre to to ze stworzyl to radio (chociaz z tego co czytalem tez na lewo).
Dobra nowina ma byc gloszona- owszem, ale nie ma sie zwezac i schodzic do tak niskiego poziomu jakim jest polityka.
Na inne kwestie Ci nie odpowiem bo nie interesuje sie tym doglebnie.
Obojetnie jaka partia by nie rzadzila z Polski raju na ziemi nie zrobimy- nie oszukujmy sie.
Jak ktos chce zeby ludziom sie zylo lepiej to niech rozpierdola caly ZUS ktory tylko zreza okolo polowy dochodow. daja ludzia ta kase w 100%. Kto zainwestuje na fundusz emerytalny- ten bedzie mial emeryture. Kto nie- bedzie zyl z tego co zaoszczedzil albo nie bedzie zyl.
Tak samo jesli chodzi o smieszne renty, zasilki itp bo polowa tych ludzi nie zasluguje. Wiem co mowie- moja stara orzeka w ZUSie i mowi ze przychodza ludzie- udaja psychicznych zeby tylko kase wyciagnac. Albo gosc u mnie robil komin- renta na kregoslup i jakos dawal rade 30kg wnosic po drabinie
Drugie to uproszczenie podatkow.
trzecie- aktualne- wyjebac podatek Belki.
Tyle co mi przychodzi do glowy.
Pozdro