Takie moje zdanie, wybierajac po wybralem mniejsze zlo po prostu.
i tak sie powinno glosowac w dzisiejszych czasach, bo nie ma i nie bedzie prawdopodobnie partii idealnej. Chyba ze Bodziu pojdzie do sejmu zalegalizuje ziolo i koks
Co do tematu:
roznica miedzy ludzmi ze wsi i z miast- nie mam nic przeciwko ludziom ze wsi bo czesto spedzam tam chociazby wakacje, ale nie ukrywajmy ludzie ze wsi sa mniej wyksztalceni (i nie mowie tu o inteligencji), bo dla nich liczy sie praca i gospodarka a nie zalozmy bycie magistrem- bo po co skoro po ojcu odziedziczy gospodarstwo. I rzeczywiscie Ci ludzie jakby zatrzymali się 30 lat temu.
Wiadomo nie wszyskie tez mieszczuchy to inteligencja- nie mowie tu o tzw slumsach bo zyja z zasilkow, bo to nieroby glupie.
Co do wszytkich wpadek Kaczynskiego- rzeczywiscie bylo ich naprawde sporo, ale czego sie spodziewac po gosciu- jak sami pisaliscie zyjacym z matka i nie znajacego nic poza zyciem w swiece polityki.
W rzadach PiSu najbardziej denerwowalo mnie sztuczne szukanie afer i inwigilacja.
Kolejne co moze wkurwic to poparcie radia maryja i ogolne upolitycznienie Kosciola- tych dwoch spraw nie powino sie laczyc. takie moje zdanie
A jesli chodzi o tv. To moze i tvn i polsat sa antypisowskie, ale tvp byla strasznie propisowska i cenzurowala ogolnie tematy. A niby mamy demokracje
No i ponadto polska inteligencja popiera PO