Cidoteston 250mg
Napisano Ponad rok temu
w ampach niema 1 ml jest ok 0.7 seria 209
kto o tym slyszal
deka holender 1-10 e7d
Cido 1-11 e5d i tu sie zastanawiam zeby nie zblokowalo pyty czy nie bedzie za niski poziom tescia z deka, nie znam tego srodka i nie wiem czy wystarczy z deczka co 5 dni te 0.7ml czy tez co 4.
ktos moze slyszal o tym.
Napisano Ponad rok temu
w iranie kolo 0,8 ale wszystko klepie jak trzeba
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
koksik go ładuje o ile pamiętam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dobra masz pamieckoksik go ładuje o ile pamiętam
jest ok 0,7-0,8 kopie jak nalezy w polaczeniu z propem rewelacjaostatnio slyszalem sie ze zdarza sie ze jest mniej w ampie
w iranie kolo 0,8 ale wszystko klepie jak trzeba
i niepokopie,najnizej 300mg tydz{sprawdzone a nie wyczytane!!!}200mg deca e7d jest ok, nie zblokuje.
Napisano Ponad rok temu
i niepokopie,najnizej 300mg tydz{sprawdzone a nie wyczytane!!!}200mg deca e7d jest ok, nie zblokuje.
bzdura, 200mg e7d jest wystarczajace i pokopie az milo.
Napisano Ponad rok temu
chyba miałeś zaniżone stężenie, bo większość sprawdzonych firm długo będących{sprawdzone a nie wyczytane!!!}
na rynku coś w huja leci, chyba se sam z Chin sprowadzę proszek i rozrobię w piwnicy
Napisano Ponad rok temu
naczytales sie neta???huj nmie to obchodzi niebrales 300mg/tydzx to huj wieszbzdura, 200mg e7d jest wystarczajace i pokopie az milo.
sam piszesz ze minimum 200mgRacja, wszędzie jest min 200mg a nie 300mg, a przeciętny max to 400mg, dla deci.
oco ci chodzi czytaj uwaznie!!!deke holenderska 100mg/ml bieze sie 300-400mg tydz ,pozatym co ty wiesz malolat jak tylko 2 cykle mialezs?????????????wypowiadasz sie o srodkach ktorych nigdy na oczy niewidziales i naxczytales sie neta i sie madrzysz ???????koksik25 napisał/a:
{sprawdzone a nie wyczytane!!!}
chyba miałeś zaniżone stężenie, bo większość sprawdzonych firm długo będących
na rynku coś w ch*** leci, chyba se sam z Chin sprowadzę proszek i rozrobię w piwnicy
to wyjdź i zamknij za sobą drzwi !!!
no tak pisze, bo tak sie bierze na początek przy nie za dużej wadzesam piszesz ze minimum 200mg
400mg dwa flakony holendra week na dzień dobrydeke holenderska 100mg/ml bieze sie 300-400mg tydz
Napisano Ponad rok temu
jak na dziendobry??zazwyczaj deke bieze sie na 3cykl i zaczyna sie od 200mg w pierwszych 2 tygodniach a konczy sie 400mg w 12 tygodniu i do 16 tygodnia schodzisz do 200mg TAK SIE BIERZE DEKE!!!400mg dwa flakony holendra week na dzień dobry
luz tylko mam dobre rady z zycia wziete a nie z netu i tylewyluzuj i nie takim tonem
jak jesteś na cyklu, nie umiesz się opanować z emocjami
i masz mi tu ze mną jeździć
Napisano Ponad rok temu
jak na dziendobry??zazwyczaj deke bieze sie na 3cykl i zaczyna sie od 200mg w pierwszych 2 tygodniach a konczy sie 400mg w 12 tygodniu i do 16 tygodnia schodzisz do 200mg TAK SIE BIERZE DEKE!!!400mg dwa flakony holendra week na dzień dobry
luz tylko mam dobre rady z zycia wziete a nie z netu i tylewyluzuj i nie takim tonem
jak jesteś na cyklu, nie umiesz się opanować z emocjami
i masz mi tu ze mną jeździć
kolege to moj bodajze 10 cykl wiec przestan mi tu pierdolic co ty wiesz bo nie wiesz do kogo mowisz, jak ja bylem tutaj stalym bywalcem i rozpisywalem swoje cykle to ty przeskakiwales ojcu z jednego jajka na drugie. Deke biore po raz 3 wiec wiem co mowie i nie wymadrzaj sie. Dawka 200mg / tydz w polaczeniu z enenem klepie az milo i nie potrzebne sa tu wieksze dawki. I spusc z tonu bo nie jestes tu najwazniejszy. Jak przetestujesz w swoim zyciu tyle srodkow co ja wtedy bedziesz mogl wymadrzac sie i pisac z przekonaniem, na razie jestes za maly. Powiedziales swoje zdanie i na tym koniec. Ja sie z toba nie bede przekrzykiwal kto co bral i ile bral. Ci co mnie tu znaja to wiedza, a to ze nie zagladalem tu pol roku nie znaczy ze bedziesz mi mowil ze moje informacje sa z neta
Napisano Ponad rok temu
jak na dziendobry??zazwyczaj deke bieze sie na 3cykl i zaczyna sie od 200mg w pierwszych 2 tygodniach a konczy sie 400mg w 12 tygodniu i do 16 tygodnia schodzisz do 200mg TAK SIE BIERZE DEKE!!!
hahahaha umarlem, chlopie piramidy to robili za czasow sfinksa, 16 tyg na dece pozdrawiam.
Sluchaj, gowno mnie obchodzi ze ty tak brales i urosles. Ja wiem ze 200mg/tydz jest wystarczajace do zadowalajacych efektow i nie potrzebuje jebac 16 tyg na nandrolonie w takich dawkach bo to bez sensu!! Blokowanie hpta tego srodka jest ogromne. Nie wiem czlowieku czy Ty zrobiles jeden cykl i sadzisz ze pozjadales rozumy, swoje zdanie mozesz wyrazic , ale nie najezdzaj na kogos bo gowno wiesz.
Napisano Ponad rok temu
a jak ktoś weźmie na 2 cykl, to źle?azwyczaj deke bieze sie na 3cykl
I po co zaczynać i schodzić z małymi dawkami?, jak deca powoli się i tak rozkręca i schodzi?
I każdą dawkę koksu dobiera się do stażu SAA, wagi i wymiarów
to dla stefaN123 200mg week będzie dobrą dawką biorąc pod uwagę że jeszcze dorzuci drugi koks
a 400mg week to przeciętny max dla sezonowców
nic nie wiesz o mnie, i sie pultasz, to że przez 2,5rokul zrobiłem 2cykle na koksieluz tylko mam dobre rady z zycia wziete a nie z netu i tyle
to nie znaczy że jestem mało doświadczony w tych sprawach, najważniejsze tu osoby
doceniły moją wiedze i moge dać ci teraz ostrzezenie
a po za tym zaczynam powoli i z głową, ćwicze systematycznie i dbam o zdrowie a nie jak ty i te twoje uwagi to raczej ciebie się tyczą i masz z tego powodu kompleksy.
Napisano Ponad rok temu
rzeczywiscie nie ma 1cm ale działa jak należy.
Na miejscu autora dekę daję 8 -9 tygodni ale dawkę
zwiększ do półtora amułki 300mg.
ps widzę Panowie ze koks co niektórym szkodzi, przedewstkim emocjom i psychice.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tu masz moja fotke. Aktualnie zaczalem powyzszy cykl, kolejne fotki dam za 2 miesiace po jego zakonczeniu.
Załączone pliki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i już tak zostanieKoksik już na pewno nie da swoich fotek bo ma bana.