BIAŁKO KTÓRE SIĘ SZYBKO WCHŁONIE – PYTANIE DO JOKS
Napisano Ponad rok temu
Optimum – whey gold standard
KAIZEN - Whey Protein
DYMATIZE - Elite Whey Protein
POWERMAN WHEY 106
MUSCLETECH - WHEY HARDCORE
A może znacie coś lepszego?
Proszę o komentarze do tych białeczek.
Chce stosować jako uzupełnienie diety rano oraz po treningu z kreatyną a na noc stosuje PROLONGATUM.
Napisano Ponad rok temu
czyli musisz wbybrac to, które ma najwyższa przyswajalnośc BVChce stosować jako uzupełnienie diety rano oraz po treningu
Napisano Ponad rok temu
ale to sa mieszanki bialek , jakbys kupil np samo roslinne to bys wiedzial jakie ma bv. z tej listy bralbymczyli musisz wbybrac to, które ma najwyższa przyswajalnośc BV
KAIZEN - Whey Protein
DYMATIZE - Elite Whey Protein
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
nie wiem nie patrzyłem, ale patrząc na skład możesz wywnioskowac jaka mniej więcej jest przyswajalnośćale to sa mieszanki bialek
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a jak jest z tymi odżywkami co napisałem - czy można je brać przez cały rok czy trzeba odstawiać co jakis czas.
jak ze skutkami ubocznymi?
Napisano Ponad rok temu
tu sie chyba zgodze robia to pewnie jakieś ruski w laboratoriach pod ziemią- full bajer- mi sie wydaje, ze nawet nie odczujesz róznicy- rób jak uwazaszdrogie bo dobre
mozna, ale rób co pewien czas jakies przerwy (z 2 tygodnie). skutków ubocznych nie ma chyba, ze bys bral z 20 lat to mozeczy można je brać przez cały rok czy trzeba odstawiać co jakis czas.
jak ze skutkami ubocznymi?
Napisano Ponad rok temu
nie biore osobiscie pod uwage, bo prawda jest taka ze ktos inny na kurczaku lub ostrowi moze lepiej wygladac niz my wszyscy.900 gram za 120 zł
moznaczy można je brać przez cały rok
jedyne skutki uboczne od bialek to rozwolnienia, zmiany skorne (uczulenia itd.) i to co rzadko sie zdarza przedawkowanie bialka ale pod warunkiem jakbys bral spore porcje i przez dlugi czas,ewentualnie zjawsika bąkotwórcze .jak ze skutkami ubocznymi
Napisano Ponad rok temu
haha po mono tez jestzjawsika bąkotwórcze
btw: Joks, - looknij na gg
Napisano Ponad rok temu
Ponoć bardzo dobry jest DYMATIZE ISO 100.
Co więc poradzicie kupić... mieszanke białek czy czysty izolat serwatki.
Robie od wczoraj kuracje CREATINE MEGA CAPS OLIMPU I DO TEGO BIORE 2 X Z KRETKĄ PO JEDNEJ KAPSUŁCE TAURYNY ( 1KAPS - 1500MG)
Dobrze biorę czy coś zmienić? Biore na czczo 5g krety i i taurynkę i po treningu to samo popijając odżywką białkową gold optimum. Mam też weidera 4000 ale oponka się robi i wolę nie przesadzać.
Przed snem prolongatum.
Napisano Ponad rok temu
jesli zależy Ci na szybkiej przyswajalnościizolat serwatki.
bedizesz miał białko uniwersalne, ktore mozna stosowac zawsze: czy to po treningu, czy tez przed spaniemmieszanke białek
tak, ale możesz walić takDobrze biorę czy coś zmienić?
DT:
*4caps. kreatyny+1 caps. tauryny na czczo
*4caps. kreatyny+2 caps. tauryny po treningu
DNT:
*4caps. kreatyny+1 caps. tauryny na czczo
nie popijaj, bo Ci sie nie wchłonie- odczekaj po zarzyciu kreatyny jakies 20-30 minodżywką białkową gold optimum
możesz jeszcze jak chcesz rano jak wstanieszPrzed snem prolongatum.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
rano mieszam odzywkę z płatkami kukurydzianymi i owsianymi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a czemu to bialko mialoby uposledzic wchlanianie kreatyny ? ja moge nawet powiedziec ze mieszanka ww + bialka lepiej transportuje kreatyne niz samo bialko ([link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]) btw. chyba pomylilo ci sie z tluszczami bo to te opozniaja wchlanianienie popijaj, bo Ci sie nie wchłonie- odczekaj po zarzyciu kreatyny jakies 20-30 min
do tematu wracajac wolalbym uniwersalne. bo lepiej przyjmowac bialka o roznym aminogramie i juz kiedys podawalem wyniki badan ze po treningu mieszanke jest lepiej zarzywac
Napisano Ponad rok temu
o tym słyszałem, ale podobno białko uposledza....ja moge nawet powiedziec ze mieszanka ww
nie sądze, ale jest to mozliwebtw. chyba pomylilo ci sie z tluszczami bo to te opozniaja wchlanianie