Zastanawiam się nad wyborem trenadrolu,a możę kupić coś innego.
Zastanawiam się bo skutki uboczne z tego co czytam są poważne,także nie wiem czy ryzykować??Chce zacząć cykl w połowie lutego.I nie wiem co wybrać.Bo trenadrol ma dobre działanie jeśli chodzi o przyrost masy a na masie mi zależy.Może mi doradzicie co kupić zamiast trenadrolu aby mniej więcej przytyć od 8 do 10 kilo(masy mięsniowej nie tłuszczyku
 ).Mam teraz do wydania 200 zł ale do lutego bede miał 500 zł na suple.Także co wybrać ,żeby masa rosła??Mam nadzieje,że pomożecie mi wybrać naprawde dobrze działające środki,które zbliżą mnie do mojej upragnionej masy
 ).Mam teraz do wydania 200 zł ale do lutego bede miał 500 zł na suple.Także co wybrać ,żeby masa rosła??Mam nadzieje,że pomożecie mi wybrać naprawde dobrze działające środki,które zbliżą mnie do mojej upragnionej masy  
 Dzieki z góry

BODYGUARD, ma racje pora sie wziasc za jedzenie chyba ze 28 w bicu miales 2,5 roku temu
 BODYGUARD, ma racje pora sie wziasc za jedzenie chyba ze 28 w bicu miales 2,5 roku temu ![:]](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif) 

Ponad rok temu
 Ponad rok temu

FaceBook
 FaceBook