Luty startuje z cyklem
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
- Mono vitalmax zielona
- mass xxl 4.8kg ( chyba jeszcze raz pojadę na nim... )
- Witaminy multiple sport
- ZMA 90
Dokupić białko ostrowi jeszcze?
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Dokupić białko ostrowi jeszcze?
jesli brakuje ci bialka w diecie
Napisano Ponad rok temu
No i mam pytanie do osób doświadczonych...
Więc tak moja dieta wygląda tak:
6:30 śniadanie - płatki z mlekiem, albo jajecznica z 5 jaj
8-16 praca - w pracy mam przerwę co godzinę. Na 2gie śniadanie biorę 8 kromek chleba ( czyli 4 kanapki ) z szynką, masłem, ogórkiem.
17 - zupka z makaronem duży talerz ( zupa gotowana na kurczaku przez mamusie hehe )
18 w dt ide na siłownie
19:30 - pierś z kurczaka + ryż
22:00 kolacja 2x 200g serek wiejski
22:30 sleep...
Generalnie mam taką diete... Czy radzicie to tego dokupić białko ostrowi? I ewentualnie jak sądzicie gdzie i jak je dawkować. Chcę aby ten cykl który będę robił był dopracowany pod względem logistycznym :-)
Pozdrawiam!
Napisano Ponad rok temu
-serki sie znudza zreszta sam jak jadlem to po paru dniach wiecej bym zwrocil niz zjadl
-w ostrowiii jest jedynie serwatka a w bialku uniwersalnym oprocz serwatki jest Koncentrat białek serwatkowych /60% udziału białek/, ultrafiltrowane białko jaja /40% udziału białek/, kakao (dla smaków: czekoladowy, czekoladowo-miętowy, toffi), kawa naturalna instant, kawa zbożowa instant (dla smaków: kawowy, cappuccino), aromaty identyczne z naturalnymi, składniki mineralne (węglan wapnia, fosforan trójwapniowy, hydroksywęglan magnezu, fumaran żelazawy, siarczan manganu, jodek potasu, chlorek chromu, molibdenian sodu, selenian sodu), naturalny proszek buraczany (dla smaków: truskawkowy, truskawkowo-bananowy, wieloowocowy), naturalny barwnik – beta karoten (dla smaków: bananowy, wieloowocowy), regulator kwasowości – kwas jabłkowy, witaminy (tiamina, ryboflawina, wit. B6, niacyna, wit. C, wit. E, kwas pantotenowy, wit. B12, folacyna), substancja wzbogacająca – lecytyna, substancje słodzące – aspartam, acesulfam K, substancja wzbogająca – winian L-karnityny.
jak widac jest 100000 razy bogatszy sklad sklad wyzej przedstawiony tyczy sie System protein 80 olimpa
- gainer a jeno dlatego ze widze ciebie dosc duza looke w pracy taki posilek to nie posilek a tylko zagrycha wiec tu przydalaby sie porcja gainera, przed treningiem by wlasnie sie tez przydala porcja bo widze ze szamiesz zupke co oczywista sprawa jest pozytywnym aspektem kazdej diety i powinna sie znajdowac przynajmnie 4x week ze wzgledu na pozytywne dzialanie zawartych w zupie skladnikow zupe to jeno jak sie sadzi tluszcze, prawda zupa to tluszcze w wiekszosci 80% w ktorej znajduja sie pozytywne bakterie ktore wplywaja bardzo na nasz ukl pokarmowy
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Dobra a teraz jak z dawkowaniem? Bo sam nie wiem jak je rozpracować...
Napisano Ponad rok temu
ja bym ci polecal ultimate protein, system protein 80, pro longatum, night formula itp to sa bialka drogie ale warte swej ceny reszta moim zdaniem jajca lize
Napisano Ponad rok temu
W ogóle nie sądziłem że tak ciężko dostać jest te witaminy olimpa... obiegałem z 12 aptek na osiedlu i w żadnej nie było dopiero na allegro jedna apteka z Wrocka sprzedawała to i tam mi sie udało kupić ;]
Napisano Ponad rok temu
ZMA sprzyja zwiększeniu wydzielania testosteronu a z tego co czytałem to testosteron jeżeli jego aktywność jest spora wpływa na trądzik...
Czyli powinienem uważać z ZMA? Co Wy o tym myślicie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To będzie 1kg białka... jest sens kupić 1 opakowanie takie do mojego cyklu?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam.
Waga 75kg.
Stracic jak najmniej mięcha.
Uniewidocznic lipo.
Napisano Ponad rok temu