Skocz do zawartości

Zdjęcie

Potrzebuje pomocy Koledzy...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

Bambusek1988
  • Użytkownik
  • 3 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Potrzebuje pomocy Koledzy...
Witam serdecznie...

Szczerze mowiac to dopiero zaczynam swoja przygode z kulturystyka... Bardzo prosze o pomoc bo nie wiem co mam wybrac!

Krotka charakterystyka:
wzrost: 181 cm
waga 91kg (moze sporo ale bardzo po mnie tego nie widac trenuje pilke nozna i moze dlatego)

Chcialbym zebyscie mi doradzili w wyborze suplementow i odzywek! Mianowicie chodzi mi o spalenie nadmiaru tluszczyku na brzuchu a w miejsce tego przyrost masy miesniowej! Tak czytam forum i mysle ze na poczatek kupie sobie jakis spalacz tluszczu ale jaki?! pozniej pewnie zakupie Mutant Mass 6.8 kg nie wiem czy to dobry wybor dlatego prosze o pomoc!

Bardzo bym chcial dobrze rozbudowac czesc ciala od pasa w gory! Klatka piersiowa rece i plecy...

Na silownie bede chodzil 3x w tygodniu w poniedzialek czwartek i piatek po godzinie (chyba wystarczy!)

Bardzo prosze o pomoc bo jestem w tym swiecie zielony :clap: z gory dziekuje za udzielenie mi informacji!
  • 0

krokodyl3210
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 50 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: Potrzebuje pomocy Koledzy...

Witam serdecznie...

Szczerze mowiac to dopiero zaczynam swoja przygode z kulturystyka... Bardzo prosze o pomoc bo nie wiem co mam wybrac!

Krotka charakterystyka:
wzrost: 181 cm
waga 91kg (moze sporo ale bardzo po mnie tego nie widac trenuje pilke nozna i moze dlatego)

Chcialbym zebyscie mi doradzili w wyborze suplementow i odzywek! Mianowicie chodzi mi o spalenie nadmiaru tluszczyku na brzuchu a w miejsce tego przyrost masy miesniowej! Tak czytam forum i mysle ze na poczatek kupie sobie jakis spalacz tluszczu ale jaki?! pozniej pewnie zakupie Mutant Mass 6.8 kg nie wiem czy to dobry wybor dlatego prosze o pomoc!

Bardzo bym chcial dobrze rozbudowac czesc ciala od pasa w gory! Klatka piersiowa rece i plecy...

Na silownie bede chodzil 3x w tygodniu w poniedzialek czwartek i piatek po godzinie (chyba wystarczy!)

Bardzo prosze o pomoc bo jestem w tym swiecie zielony :clap: z gory dziekuje za udzielenie mi informacji!

Ja na twoim miejscu nic bym sobie jeszcze ni kupywał (spalaczy tłuszczu itp). Weź jakiś trening ogólnorozwojowy na początek. Zobacz jakie będą efekty po pewnym czasie i wtedy pomyślisz o czymś. A no i oczywiście odpowiednia dieta bardzo wskazana.
  • 0

Bambusek1988
  • Użytkownik
  • 3 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Ja na twoim miejscu nic bym sobie jeszcze ni kupywał (spalaczy tłuszczu itp). Weź jakiś trening ogólnorozwojowy na początek. Zobacz jakie będą efekty po pewnym czasie i wtedy pomyślisz o czymś. A no i oczywiście odpowiednia dieta bardzo wskazana.

a masz moze jakis taki dobry trening?! Jesli chodzi o diete to czego mam sie wystrzegac?!
  • 0

janu
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1702 postów
27
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

a masz moze jakis taki dobry trening?! Jesli chodzi o diete to czego mam sie wystrzegac?!

jak zaczynasz trenin to najpierw musisz przejsc ogolnorozwojowke, tu masz link http://www.fabrykasi...owka-t4506.html a jesli chodzi o diete to poczytaj tematy podwieszone w dziale dieta
  • 0

Bambusek1988
  • Użytkownik
  • 3 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Aha... ok poczytam w wolnym czasie :!: Mam jeszcze jedno pytanie znalazlem cos takiego jak Nitro Bolon czy jakos tak to sie pisze :clap: to jest odzywka czy jakis koks?! jak odzywka to dobra jakas!? jak macie cos podobnego i sprawdzonego to mozecie podrzucic...
  • 0