pomoze ktos doradzic?
Napisano Ponad rok temu
Been there, taken that
Jesli pomoglem to postaw mi piwo
Napisano Ponad rok temu
a ja nie mysle o diecie bo w moim zyciu jak narazie nie da sie jej zrealizowaćredukcja - to trening ktory przy poprawnym wykonywaniu i odpowiedniej diecie powoduje utrate zbednych kg
Mutant Mass - to nie zadne sterydy to mozna powiedziec zamiennik posilku choc jako takim nie jest, to uzupelnienie diety jsli Twoje zapotrzebowanie Kcal wynosi 3500 Kcal a diete masz ustalona pod 3000 Kcal - to uzupelniasz jej braki gainerem - 500 Kcal to tylko tak przykladowo
a moge brac mass mutant i przybiore na tym miesni ?czy dieta jest konieczna?
Napisano Ponad rok temu
a ja nie mysle o diecie bo w moim zyciu jak narazie nie da sie jej zrealizować
a moge brac mass mutant i przybiore na tym miesni ?czy dieta jest konieczna?
no dieta to 50 % sukcesu jak nie więcej musisz mieć jakiś zarys tej diety, przede wszystkim odpowiednia ilość Kcal, jesli masz problem z tłuszczem nie jedz przed snem węglowodanów, braki w odżywianiu tak jak już we wcześniejszych postach pisałem uzupełniaj gainerem, z Mutant Mass'a jeśli będziesz stosował 2 porcje dziennie - okolo 260 gram - wychodzi okolo 1000 Kcal, resztę chyba dasz rade podciągnąć do dodatniego bilansu kalorycznego skoro chcesz zdobyć masę mięśniowa, lecz nie zapominając o ilościowym składzie białka, węglowodanowo itp w posiłkach
Edit: sam nie stosowałem diety przed dłuższy czas, waga w końcu stanęła w miejscu, od niedawna ruszyłem z dieta, ogólnym zarysem, powoli wkręcam ja w życie, i już widać efekty, oczywiście wszelkie braki uzupełniam aktualnie Mutant Mass'em i białkiem Matrix Syntrax, jak te zapasy będą się zbliżać ku końcowi kupuje następne, ponieważ nie zawsze jestem w stanie trzymać dietę ;( choć niekiedy się udaje
zachęcam Cie do przeczytania artykułów na temat diety wcale nie jest to takie trudne na jakie wygląda pozdro
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
ale u mnie sie nie da jej wprowadzić wogole (nie pytaj dlaczego)no dieta to 50 % sukcesu jak nie więcej musisz mieć jakiś zarys tej diety, przede wszystkim odpowiednia ilość Kcal, jesli masz problem z tłuszczem nie jedz przed snem węglowodanów, braki w odżywianiu tak jak już we wcześniejszych postach pisałem uzupełniaj gainerem, z Mutant Mass'a jeśli będziesz stosował 2 porcje dziennie - okolo 260 gram - wychodzi okolo 1000 Kcal, resztę chyba dasz rade podciągnąć do dodatniego bilansu kalorycznego skoro chcesz zdobyć masę mięśniowa, lecz nie zapominając o ilościowym składzie białka, węglowodanowo itp w posiłkach
Edit: sam nie stosowałem diety przed dłuższy czas, waga w końcu stanęła w miejscu, od niedawna ruszyłem z dieta, ogólnym zarysem, powoli wkręcam ja w życie, i już widać efekty, oczywiście wszelkie braki uzupełniam aktualnie Mutant Mass'em i białkiem Matrix Syntrax, jak te zapasy będą się zbliżać ku końcowi kupuje następne, ponieważ nie zawsze jestem w stanie trzymać dietę ;( choć niekiedy się udaje
zachęcam Cie do przeczytania artykułów na temat diety wcale nie jest to takie trudne na jakie wygląda pozdro
co zrobić zeby przybrac masy jaka białko lub odzywka???????
Napisano Ponad rok temu
dobra zdecydowałem sie na diete a do diety to [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]ale u mnie sie nie da jej wprowadzić wogole (nie pytaj dlaczego)
co zrobić zeby przybrac masy jaka białko lub odzywka???????
moje zapotrzebowanie 2900kcal
użużcie mi diete wysokobiałkowowa
tylko wypiscie mi co mam zjesc przez cały dzien zeby dieta sie spełniła
wypiscie ze 3=4 wybiore sobie njalepsza ktora bedzie odpowiadać plisssssss