prosze o radę
Napisano Ponad rok temu
Jestem tu nowy mam 22lata trenowałem rok w warunkach domowych tyle ze z przerwą czylik jakies 2 lata temu pol roku no i ostatnio pol roku jade na ćwiczeniach przedstawianych na youtube. takie podstawy cwiczen domowych ze sztangielkami itd. Niestety nie widze jakichś dużych efektów, przemyślałem decyzje aby sięgnąć po sterydy, co radzicie , zalezy mi na szybkim wyrobieniu rzezby, jestem dosc wysportowany no ale ost niestety tluszczyk sie odlozyl. . Prosze o radę co b rać.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dokup sprzetu i wez trening z dzialu ....trening
ogranicz weglowodany,zwieksz ilosc bialka,a najlepiej to wez diete z dzialu odzywianie.
Za koks sie raczej nie ma co lapac w Twoim przypadku
Napisano Ponad rok temu
tyle
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jelsi chodzi o trening to rob jakies aeroby czyli
bieganie
skakanka
rower stacjonarny
dietke masz tu http://www.forum-kul...showtopic=38479
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co do diety lepiej ja zastosowac efekt widac z pewnoscia szybciej.
Poza tym jak sie chce schudnac to ludzie roba wielki blad ze chodza caly czas glodni i prawie nie jedza nie o to w tym chodzi! watpie zeby ktos byl w stanie takie cos odwalac na dluga mete.
tu masz wiecej na ten temat http://www.forum-kul...showtopic=38703
a prof. nie sluchaj kij im w oko
Napisano Ponad rok temu
widzisz jak ty malo wiesz a koks chciales nie ma pojecia o odzywianiu, czy tez o treningu, a prof ma racje, chyba ze jezdzisz rano na czczoAha no ok podaj mi str gdzie moge kupic te suple. A czy bez tej diety tylko poprostu jesli bede jadl bardzo malo + te suple no i cwiczenia to da jakies zaowazalne efekty? A mam smieszne pyt bo na wykladzie biol prof powiedzial ze na rowerze owszem ale tluszcz zaczyna sie spalac dopiero po 20min jazdy hmmmmmmm prawda to?
Napisano Ponad rok temu
Wyślij mi na meila jesli tu nie mozna podwac takich inf. Z góry dzięki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wiedza jak i ortografia uboga;)nom nie slyszalem o koksach po kturych nic sie nie tyje hehe a ja mam takie maly pomysl ze swojej strony i z wiedzy jesli chcesz gupic tkanke to zakup sobie l carnityne
na zrzute dieta to podstawa,masz złą diete=ciężko gubić, z mocnijeszych dopalaczy("spalaczy") TPR aczkolwiek bardziej bym szedł w stronę TFB,treningi diete masz w odpowiednich działach;)
Napisano Ponad rok temu
zauważ że pod terminem ogólnym i potocznym koks można mieć efedryne, a przy niej można prowadzić szeroko zakrojony trening aerobowy zatem ten "sprzęt" zależy od celu i treningu;)koksy, bez sprzętu do treningu?!