Witamniki
Napisano Ponad rok temu
Skład 1 tabl. powl. zawiera 4000 j.m. witaminy A, 0,6 mg beta-karotenu, 400 j.m. witaminy D2, 60 mg witaminy C, 30 j.m. witaminy E, 30 µg biotyny, 10 mg kwasu pantotenowego, 0,4 mg kwasu foliowego, 25 µg witaminy K1, 6 µg witaminy B12, 20 mg nikotynamidu, 2 mg pirydoksyny, 1,7 mg ryboflawiny, 1,5 mg tiaminy, 100 mg magnezu (w postaci tlenku), 162 mg wapnia i 125 mg fosforu (w postaci dwuwodnego fosforanu wapnia), 18 mg żelaza (Fe+2 w postaci fumaranu), 2 mg miedzi (w postaci tlenku), 40 mg potasu i 36,3 mg chloru (w postaci chlorku potasu), 15 mg cynku (w postaci tlenku), 2,5 mg manganu (w postaci jednowodnego siarczanu manganawego), 150 µg jodu (w postaci jodku potasu), 25 µg chromu (w postaci sześciowodnego chlorku), 25 µg molibdenu (w postaci dwuwodnego molibdenianu sodu), 25 µg selenu (w postaci selenianu sodu), 10 µg cyny (w postaci dwuwodnego chlorku cynawego), 10 µg wanadu (w postaci metawanadanu sodu), 10 µg krzemu (w postaci dwutlenku krzemu), 5 µg niklu (w postaci sześciowodnego siarczanu).
co wy na to ??
Moje fotki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
chodz zaraz ci ktoś napisze że witaminy to witaminy.
nie prawda ... kupuj witaminy w formie chelatów ... np. witaminy olimpa bardzo dobre są.
koks czy dalej odrzywki ... oto jest pytanie ;]
Napisano Ponad rok temu
Koksik_
Zgadza siekupuj witaminy w formie chelatów
To też.witaminy olimpu bardzo dobre są
Guest_Patryk 666_*
Napisano Ponad rok temu
Mało. Normalnie biorę po 1000 dziennie...więc ile to by było Twoich tabletek?60 mg witaminy C,
Napisano Ponad rok temu
Guest_Patryk 666_*
Napisano Ponad rok temu
ile dziennie??? 5?A ja biore zwykłe vigor plus i też żyję.
Napisano Ponad rok temu
fighterkoks, - ja biore olimp vita-min multiple sport, ale tylko na cyklu . bardzo dobre- polecam
BODYGUARD, - bez nich tez się zyje- nie są tak strasznie niezbędne, chyba, że jemy tylko zupke chińską xD to się zrobi awitaminoza tak jak mojemu kumplowi!!
Napisano Ponad rok temu
To po co by ja brać?prawie rzadna z witamin c się nie wchłania
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_Patryk 666_*
Napisano Ponad rok temu
To ja od jutra będę jadł 10 cytryn i 5 pomarańczy, heh.prawie rzadna z witamin c się nie wchłania xD
Napisano Ponad rok temu
Co do tematu: witaminki... dla chłopczyka i dziewczynki! xD
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Mieszaliscie kiedyś?
- Ponad rok temu
-
Nitrobolon 2 + mono
- Ponad rok temu
-
Dylemat czy do mono dodać stak?
Guest_gajkus_* - Ponad rok temu
-
masa, rzezba? sam nie wiem
- Ponad rok temu
-
Mass xxl ile łykać?
- Ponad rok temu
-
trening+suplementacja
- Ponad rok temu
-
Horse Power
- Ponad rok temu
-
coś na mase :P
Guest_Bzyk88_* - Ponad rok temu
-
SP 80 / Prolongatum / Isolite - co wybrac ?
- Ponad rok temu
-
Cykl - pomozcie w wyborze
- Ponad rok temu