Testosteron... prosze o pomoc :D
Napisano Ponad rok temu
nie mam dokladnie sprecyzowanej diety ale staram sie dobrze odzywiac zjadajac duzo weglowodanow rano i bialek wieczorem uzupelniajac to gainerkiem... Obecnie zastanawiam sie nad kupnem TESTOSTERONU... prosze powiedzcie cos na ten temat ale prosilbym o wypowiedzi doswiadczonych w tych sprawach i nie piszcie mitow tylko sama prawde ok?? :D
No i czy warto kupic tescia czy zainwestowac w cos innego?? czy po zakonczeniu cyklu nie zejde z masy ktora nabralem, czy po tesciu wyskakuja syfy (mam sklonnosc do tradziku)...
co radzicie?? prosze pomozcie :D:D:D z gory dziekuje i rzycze wysoklich osiagow :):)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak dla Ciebie to tak na szybko waga x 24 + 500 czyli 74*24+500=2274 masz dzienne zapotrzebowanie jak bedziesz sie tego trzymał i później policzysz BTW to bedziesz miał pewność ze nie złapiesz tłuszczu
ja bym pojechałam na dobrej diecie przez jakiś czas i zobaczyła jak idzie, z koksem nie ma co sie spieszyć
co do efektów ubocznych to jeszcze po cyklu moga być gorsze samopoczucie i spadki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tu nikt nie bierze takich rzeczytylko chcialem sie dowiedziec czegos na ten temat od kogos kto to bral
Wszyscy jedziemy na kozim mleku i bananach.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ja bralem zajebista sprawa, i nie dlugo znowu wezme i wybuchne bo jeszcze doloze do pieca pare rzeczy.ja tescia nigdy nie bralem
Jednymi z roznic miedzy meta a testo: meta jest bardziej anaboliczna niz testo to i miesnie beda leprze i ladniejsze po testo moze cie troche zalac ale jak masz dobra diete to powinno byc dobrze, meta jest toksyczna dla watroby i trzeba uzywac oslonek, test. nie albo prawie nie, czy bedziesz mial wiecej syfow po mecie? jak dorwiesz polska mete to nie, powinno byc ok reszta to undery nieoczyszczone, a po testo dla ciebie w malych dawkach nie powinno byc ich tak tuzo jak po mecie, wieksza sile bedziesz mial po mecie a z masa pewnie pudzie mniej wiecej tak samo rowno po mecie jak i po testo.