suplementy a tradzik
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja tez mam problemy z tradzikiem głównie na twarzy bo na ciele mi nie wyskakuja podejrzewam ze to od diety bo zawiera duze ilosci białka i od słodyczy (np czekolada). brałem wiele rodzaji kreatyn i nie zauwazyłem zeby od tego wyskakiwał mi tradzik. teraz biore cell pump i równiez nie zauwazyłem zmian. Idz do dermatologa to przepisze ci masci albo jakies leki.
poczytaj: http://www.forum-kul...showtopic=45965
Napisano Ponad rok temu
od słodyczy (np czekolada).
co ty pierdolisz... dermatolog powiedzial ze to nie prawda, bialko tez ma tyle do tradzika co...
syfy to po koksach a nie po odzywkach ała
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja byłem leczony lekiem TRETINEX, cholernie drogi miesięcznie kosztowało mnie to ok 300zł leczenie zakończyłem już prawie dwa miesiące temu i mam czystą cerę.
Także obawiałem się nawrotów od supli, ale z tego co widzę nie mają one aż takiego wpływu jak się obawiałem, oczywiście zależy od odmiany trądziku ;]
Zobacz sam jaka będzie reakcja na suple...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie, ale za dalszą reklamę tego suplementu powinnaś wylecieć z forum.
Kolejny cud suplement, który kosztuje ok. 140 zł za opakowanie, a gdyby chcieć złożyć podobne "combo" składników działających przeciwtrądzikowo kupując w aptece wszystkie składniki tego suplementu prawdopodobnie wyjdzie DUŻO TANIEJ.
Jeśli nie pomogłem bezpośrednio Tobie, ale uważasz, że moja wypowiedź może być pomocna dla innych użytkowników, to możesz postąpić podobnie.
Napisano Ponad rok temu
hey, mam sklonnosci do tradziku czy creavolution albo cell pump mog ami zaszkodzic? wywoluja one tradzik albo pogarszaja stan osob ktore na to choruja?
Polecam Ci olej kokosowy zamiast kremów. Ziołowe herbatki zamiast herbaty. Ziołowe tabletki zamiast tych co piszesz wynalazków. Polecam Royal Skin 500 bo sama używałam. Brałam 2 miesiące i odstawiłam bo efekty były już dobre. Ale miałam trądzik łagodny. Nie miałam wielkich guzów. Poczytaj o tych tabletkach sobie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Cześć! Niestety wiem co to problem z trądzikiem... Teraz jest już lepiej, odkąd stosuję lepszą dietę. Nie pamiętam nazwy maści która mi pomagała, ale w mojej diecie faktycznie dominowała ( czasem jeszcze występuje) czekolada i słodycze. W momencie gdy je ograniczyłam, to zauważyłam poprawę. Niektóre leki i suplementy wzmagały trądzik. Olejek z czarnuszki korzystnie wpływa na cerę. Możesz poczytać o jego właściwościach.
Napisano Ponad rok temu
Dużo supli wywołuje trądzik, no ale są tez takie które go ograniczają. Ja miałam z tym swego czasu duży problem. Spróbuj olejków cbd. Zamawiam z [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] jeśli byś szukał. Stosuje juz kilka miesięcy i widzę na szczescie znaczną poprawę. Poczytaj troche na ten temat to dowiesz sie wiecej, ale takie dzialanie ma udowodnione wiec mysle ze warto.