powerlifter
Napisano Ponad rok temu
mòj najlepszy przyjaciel uprawia bodybulding od 15 lat i doszed on do bardzo dobrych rezultatòw.
od niecalego roku przestawil sie on na powerlifter w poszukiwaniu nowych wrazen i przyznam ze jest bardzo silny-zwarzajac na toze jest absolutnie natural!
Ostatnio robiac przysiad zle odstawil sztange ktura spadla mu na plecy i uszkodzila jeden z kregow-jest zdesperowany zwarzajac na to ze w listopadzie ma swoje pierwsze zawody gdysz zostal zaakceptowany w jednej z druzyn powerlifter-i wiadomo ze nie chce dac plamy
Poprosil mnie on o pomoc w znalezieniu jakiejs substancji bedacej w stanie przyspeszyc renegeracje, wzmocnic stawy i kosci no i oczywiscie zwiekszyc znacznie sile. chcialbym podkreslic ze nie chodzi tu o nabranie durzej masy miesniowej gdyz koles musi zostac w swojej kategori wagowej!
mieszkamy we wloszechi mamy dostep do apteki ktòra zalatwi nam to co chcemy-tylko nie wiemy o co poprosic i jak sie za to wziasc
Jeszcze raz prosze o fachowa odpowiec i opis substancji lacznie z dawkowaniem itd.
opis klijeta-- waga 98kl(bez grama tluszczu) wiek 28lat starz prawie 15lat
przysiad 310kg martwyciag330 lawka 210
to sa dokladne dane mojego przyjaciela(bez sciemy)
z gury dziekuje i pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1-10 deka 200mg/c7d
1-11 prop 100mg/c2d
7-11 oxa 30mg/cd
Napisano Ponad rok temu
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Napisano Ponad rok temu
Jezeli poprosilem was o pomoc -to znaczy ze jej potrzebòje a jak bym chcial se z kogos zarzartowac to pisal bym na forum KABARETU
Opis mojego przyjaciela jest najbardziej wiarygodny!!!
Jeszcze raz prosze o kakretna odpowiedz-potrzebuje substancji ktura przyspieszyla by regeneracje i sile, a gosciu moze nabrac tylko jakies 2-3 kilo masy...
Zastanawialem sie nad deka-ale wasze wypowiedzi sa ruzne wiec jestem niepewny
Podkreslam ze gosc nigdy nic nie bral i nie chce robic jakis wymyslnych i zlozonych cyklòw, potrzebuje poprostu substancji ktura po jego kontuzji pomoze przygotowac mu sie do zawodòw-
Naprawde bardzo bardzo prosze o pomoc i kakretna odpowiedz
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
ja bym proponował winko albo superanabol
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1-6 npp 150mg/c3d
1-8 prop 100mg/c2d
troche kłucia bedzie ale coś za cos
Napisano Ponad rok temu
Czy ktos z was muglby mi to jakos rospisac i podac dokladne nazwy
Przypominam ze dla goscia bedzie to pierwszy kontakt ze sterydami-wiec moze jakies minimalne dawki....
pozdro....
Napisano Ponad rok temu
npp zmniejsz na 100mg e2d
Przepraszam panowie ale ja nic z tego nie rozumiem npp i e2d nic mi nie mòwia- dlatego prosilem o dokladne wyjasnienie..... bo w koksie to ja nie siedze i dla mnie to czarna magia prubowalem znalezc na forum co oznaczaja e skruty, ale nic nie znalazlem...
jak mozecie to mi to wyjasnijcie albo dajcie link z wyjasnieniem tych skrutòw
przeciez nie pujde do wloskiej apteki i nie powiem doktorkowi zeby mi dal npp bo mnie wysmieje
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
a e2d - to znaczy ze robisz strzała co 2 dni
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
pytanko o cykl
Guest_elos_* - Ponad rok temu
-
kto nie wierzy jak obiecalem METKA W PLYNIE:)
- Ponad rok temu
-
co
- Ponad rok temu
-
[K] metanabol
Guest_Mailo_* - Ponad rok temu
-
odbolk. ?
- Ponad rok temu
-
testosteron polski i deca holenderska