Naszła mnie piekielna myśl, jako że niekiedy zdarza mi się zrobić wypad na Ukraine bo w sumie nie mam tak daleko. Na Ukrainie chłopaki też pewnie ćwiczą, pewnie też mają jakieś odżywki tam
 Jako że ich Hrywna jest warta 0,60zł i pewnie też mają tańsze te odżywki to można by było sporo zaoszczędzić. Był ktoś już kiedyś na Ukrainie rozglądał się za sklepami z odżywkami? Wogóle tam takie coś istnieje? Może ktoś ma jakieś linki do sklepów internetowych albo jakieś adresy takich sklepów?
 Jako że ich Hrywna jest warta 0,60zł i pewnie też mają tańsze te odżywki to można by było sporo zaoszczędzić. Był ktoś już kiedyś na Ukrainie rozglądał się za sklepami z odżywkami? Wogóle tam takie coś istnieje? Może ktoś ma jakieś linki do sklepów internetowych albo jakieś adresy takich sklepów? Ja rozejrzałem się już na Ukraińskim allegro, szukanie tam czegokolwiek nieźle ryje głowe.
Oto co znalazłem:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
prawie jak Horse Power

[chociaz nie znam tej cyrylicy ;] to na aukro poprostu nie sprzedaja supli zbytnio
  [chociaz nie znam tej cyrylicy ;] to na aukro poprostu nie sprzedaja supli zbytnio

Może mają jakis inny serwis aukcyjny oprócz tego aukro.
 Może mają jakis inny serwis aukcyjny oprócz tego aukro.

Ponad rok temu
 Ponad rok temu

FaceBook
 FaceBook