Rozstępy a dalsze treningi?
Napisano Ponad rok temu
Ostatnio zauważyłem że robią mi się rozstępy, dokładniej pod pachami. Nie są narazie specjalnie widoczne ale już takie malutkie zaczynają powstawać na bicepsie, czy jest na to jakaś rada,sposób aby dalej nie powstawały? Narazie przestałem trenować, jutro idę do lekarza, zapewne każe mi przestać trenować, co mi się mało podoba. Czy są one spowodowane moim młodym wiekiem (16l)? Wcześniej przez ok. 1/2 roku treningu nie było nic widać.
Pozdrawiam
Guest_kosior_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A czy miał już ktoś problemy z rozstępami? I jak to załatwił, czy wystarczyło tylko się czymś nacierać?
Napisano Ponad rok temu
wiekszosc z nas ma rozstepy, bo raczej ciezko ich nie miec jak sie tyje po 10kg rocznie Ja osobiscie mam na klatce i w gornych czesciach ud (te ostatnie szczegolnie jak np. podnosze noge sa widoczne).A czy miał już ktoś problemy z rozstępami? I jak to załatwił, czy wystarczyło tylko się czymś nacierać?
Narazie pamietaj zeby nawilzac skore nawet zwyklym kremem, bo olejek to bedzie ci sie trzymal caly dzien, a krem/balsam sie wchlonie.
Kolejny sposob to tez mocniejsze pocieranie recznikiem miejsc gdzie masz rozstepy- lepsze krazenie krwi w tych miejscach i co wazniejsze- ścieranie starego naskorka.
Jest jeszcze wiele metod, chociazby popytaj w aptece, a z takich bardziej inwazyjnych tez kilka sie znajdzie (1 z nich podal Gesek), ale pamietaj ze te najbadziej skuteczne kosztuja juz sporo, a jak nie masz wielkich rozstepow to sie w to nie baw
Pozdro!