)
)Ostatnio jak kupowałem kreatynke na siłowni u Rysia ten tez właśnie człowiek powiedział mi ze naj lepiej rozpuszczac kreatyne w soku z winogron bo podobno lepiej sie wchłania (nakleił nawet na beczke własna informacje dla klaciarzy zeby spozywać produkt tylko z sokiem z winogron)
z tego co wiem to ten sok (własciwie to nektar
 ) ma 15g wegli na 100g i sporo kosztuje, dokładnie 2x więcej niz dzienna dawka kreatyny...
) ma 15g wegli na 100g i sporo kosztuje, dokładnie 2x więcej niz dzienna dawka kreatyny...ma on jakies super mikro i makro elemęty przydatne do diety ??

heh
 heh

Insulina tylko przyspiesza wchlanianie kreatyny, a czy to jest potrzebne- raczej nie, poniewaz kreatyna tak czy siak dojdzie do komorek miesnionych, a jesli nawet beda jakies efekty to chyba lepiej te pieniadze zamiast w sok zainwestowac w dopracowanie diety i efekty zapewne beda takie same
 Insulina tylko przyspiesza wchlanianie kreatyny, a czy to jest potrzebne- raczej nie, poniewaz kreatyna tak czy siak dojdzie do komorek miesnionych, a jesli nawet beda jakies efekty to chyba lepiej te pieniadze zamiast w sok zainwestowac w dopracowanie diety i efekty zapewne beda takie same  

Ponad rok temu
 Ponad rok temu

FaceBook
 FaceBook