co o tym sądzicie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tyson89, zrob sobie dokładne badania- serce, watroba, nerki... O ile jeszcze tego nie zrobiles. Jesli badania nic nie wykarza, odpocznij sobie z 2 tygodnie w ogole od siłowni. Pozniej cwicz dalej, chociaz na podtrzymanie tego co już wypracowałes, bo wrocisz nam z ta sama waga, 5cm mniej w lapie i 10cm wiecej w pasie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
znajac zycie to tak bedzie juz bym wolal z brzucha zrzucic te 20 centow a z lapy nicbo wrocisz nam z ta sama waga, 5cm mniej w lapie i 10cm wiecej w pasie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
smieszne przeciez wiadomo ze to nie kreta jest powodem jego bolu zeby powiedzial co jeszcze ciskal z koksow odrazu by mu powiedzieli co sie dzieje a ze nie powiedzial to zle zrobil ja bym se badania zrobil a lekarze wiadomo chu.ja wiedzia o krecie itpa tam ci nagadali głupot kreatyna nie jest groźna dla zdrowia przeczytaj sobie z czego się składa a oni powiedżieli tak pewnie bo nie wiedzieli już co mają powiedzieź jak to lekarze
Napisano Ponad rok temu
o sterach tez w sumie h,uja co wiedza.... co jedyne to co czytali o nic hw internecie lub w jakis ksiazkach czyli same bzdury...wiadomo chu.ja wiedzia o krecie itp
Napisano Ponad rok temu
a ze nie powiedzial to zle zrobil
nie no ty kozak napewno przy starej bys powiedzial ze szprycowales sie koksem w miecho ta? smieszne
Napisano Ponad rok temu
no a co starej sie boisz i chyba zdrowie wazniejszenie no ty kozak napewno przy starej bys powiedzial ze szprycowales sie koksem w miecho ta?
Napisano Ponad rok temu
wiesz tu niechodzi o sam strach, tylko o to ze jego mama b ysie na nim zawiodla lub by w domu mial ciezka sytuacje, zalezy od atmosfery domowej itp;)no a co starej sie boisz i chyba zdrowie wazniejsze
Napisano Ponad rok temu
Tyson ja na twoim miejscu bym poszedl sam nastepnym razem do lekarza
Guest_kosior_*
Napisano Ponad rok temu
nom masz racje guzu starsi sa czasem przewrazliwieni bo nie sa w temacie co to ta kreatyna itp. i czesto wierza w to co im lekarz powieTyson ja na twoim miejscu bym poszedl sam nastepnym razem do lekarza
Napisano Ponad rok temu