. Jakies stormy, knockouty, nie za bardzo jestem kumaty w tych stackach, zarowno jesli chodzi o moc i ceny, takze chcialbym zebyscie wybrali cos w miare taniego i bardzo dobrego, u mnie na silce popularny i chwalony jest wlasnie Nitrobolon II, dlatego myslalem o nim. Jesli chodzi o NBII to sie zorientowalem, ze musialbym kupic conajmniej dwie puszki po 700 g, dlatego tutaj prosba do Joksa, zeby mi rozpisal dawkowanie ekonomiczne, tak zeby starczyl cykl na 6 tyg. Do tego planuje kupic 3,2 kg sp 80 olimpu i tu tez pytanie, kiedy najlepiej je brac, wiem wiem, ze wg brakow w diecie, ale wy sie juz o to nie martwcie, zadbam o te braki, tak zeby brac je dwa razy dziennie po 35g
. Jakies stormy, knockouty, nie za bardzo jestem kumaty w tych stackach, zarowno jesli chodzi o moc i ceny, takze chcialbym zebyscie wybrali cos w miare taniego i bardzo dobrego, u mnie na silce popularny i chwalony jest wlasnie Nitrobolon II, dlatego myslalem o nim. Jesli chodzi o NBII to sie zorientowalem, ze musialbym kupic conajmniej dwie puszki po 700 g, dlatego tutaj prosba do Joksa, zeby mi rozpisal dawkowanie ekonomiczne, tak zeby starczyl cykl na 6 tyg. Do tego planuje kupic 3,2 kg sp 80 olimpu i tu tez pytanie, kiedy najlepiej je brac, wiem wiem, ze wg brakow w diecie, ale wy sie juz o to nie martwcie, zadbam o te braki, tak zeby brac je dwa razy dziennie po 35g  , powiedzcie mi tylko w jakich porach najlepiej bedzie je dawkowac.
, powiedzcie mi tylko w jakich porach najlepiej bedzie je dawkowac.Czekam na madre, skladne, tresciwe i wyczerpujace wypowiedzi, jestem pedantem i musze miec wszystko perfekcyjnie zaplanowane, dlatego babci sranie w gre nie wchodzi.

a Szeregowiec Ryan, ekonomiczne to jak kazdego stacka czyli
 a Szeregowiec Ryan, ekonomiczne to jak kazdego stacka czyli  ]=+-:::...
]=+-:::...

to juz przeciez wiemy...
 to juz przeciez wiemy...

Ponad rok temu
 Ponad rok temu

FaceBook
 FaceBook