potrzebuje porady
Napisano Ponad rok temu
waze 93 kg przy 186 cm wzrostu, trenuje od okolo roku oprocz tego biegam, przybylo mi na wadze okolo20 kg przez ten czas ale teraz nastapil zastoj:) biore kreatynke i mega mass 4000,jem 5-6razy dziennie i toi dosc duzo bo mam dosc szybka przemanie materii i od jakiego czasu wga mi nierosnie chociaz jest wzrost sily. zastanawiam sie nad jakims wspomagaczem i tu porzebuje porady co byscie mi polecali na przybranie masy , i pozbycie sie troche tluszczu:) chcialem tylko zaznaczeyc ze nie chce brac zadnych srodkow ktore powoduja duze zmiany skorne typu wysypki krosty i takie inne , nie chce wygladc jak pudzian ale troche masy by sie przydalo bo rzezba raczej mnie nie interesujena razie:)
chcialem zaaplikowac winstrol bo ma male skutki uboczne ale z tego co tu przeczytalem wideze ze on raczej na sile. czekam na odpowiedzi i z gory dzieki:)
Napisano Ponad rok temu
nie ma takich srodkow co zwiekszaja mase przy jednoczesnej redukcji tluszczuco byscie mi polecali na przybranie masy , i pozbycie sie troche tluszczu
powoduja duze zmiany skorne typu wysypki krosty i takie inne
wszystko zalezy od ciebie a dokladnie od podatnosci organizmu na skutki uboczne ale wszystkie sterydy zwiekszaja ryzyko lub powoduja tradzik na plecach i barkach ale po to bierze sie cynk by tego uniknac
Ja proponuje zmienic trening i przejsc na mocniejsze formy kreatyny lub dac sobie 2 tygodnie odpoczynku i zobaczyc wtedy
Getting stronger in every way
I'll take you to a place
Where we shall find our
Roots bloody roots
Lipiec 2010-92kg
Sierpien 2011-77kg
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tylko jest maly problem ze ja w stanach mieszkam:)ja polecam xp bardzo dobry stack kreatynowy sam go brałem i bylem zadowolony
a trening juz zmienialem 3 razy przez ten rok
Napisano Ponad rok temu
trening sie zmienia co 1.5-2 miechya trening juz zmienialem 3 razy przez ten rok
to tam tym bardziej nie brakuje stackow i innych cudowtylko jest maly problem ze ja w stanach mieszkam:)
Napisano Ponad rok temu