Winstrol w tabletkach
Napisano Ponad rok temu
Mam zamiar zakupić winstrol w tabletkach na dniach(jeszcze nie wiem z jakiej firmy, będe wiedział wieczorem ale raczej dobry) Czytałem w innym temacie ale dla mnie zbyt ogólnie napisane. Jest to dobrze z czymś połączyć? Chodzi o to, że nie chce żeby mi przybyło w pasie a raczej ubyło Nie ukrywam, że trochę masy by mi się też przydało ale nie za wiele.
Jak to dawkować itp...?
Pozdrawiam, Iksu
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
a dawkowanie to niewiem albo codziennie albo co 2 dzień
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dzięki za rady ale ja np. z tego nie wiem nic dlatego pisałem tutaj bo nie znam się kompletnie na tym wszsytkim, nigdy niczym sie nie wspomagałem prócz HMB i kreatyny a chce teraz przed latem sobie brzuszek lekko wyrzeźbić no i oczywiście ogólnie troche rzeźby nabrac.to moze byc propek, a jak redukcjia to zamiast winka clenik lub sali chociaz w sumie polaczyc tez mozna
Zostawiam fotke sprzed roku, teraz wyglądam bardzo podobnie tylko nieco wiekszy brzuszek Prosze o jakieś bardziej łopatologiczne wytłumaczenie tej kuracji bo się na tym po prostu nie znam. Napewno winstrol ale z czym najlepiej...
Dzięki wszystkim z góry!
Fotka:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
chlopie jak sie chcesz redukowac to lekko dzialy pomyliles. za fat burnera sie lap a nie saa, skoro dorobek taki maly w suplach. zwlaszcza ze wino nie spala fatunigdy niczym sie nie wspomagałem prócz HMB i kreatyny
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
przeciez pisze ze o to mi chodziWinstrolem samym masy nie zrobisz bo to raczej na wysuszenie i na rzeżbe,
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu