1'
Napisano Ponad rok temu
1-6 prop 50 mg/e2d
1-[2-3] meta 15 mg/ed
Do tego nolva 10 mg/ed.
Konczac brac nolwe akurat przychodzi czas na clomid.
12 lub 24 tab clomu na odblok biorac po 50 mg dziennie lub schodkowo zaczynajac od 200-150 w pierwszym dniu przez 100 w drugim az po 50 mg do konca.
To ma byc pierwszy cykl.
Jakies uwagi , propozycje zmian? Wypowiadac sie
Mówcie mi Urban
Napisano Ponad rok temu
.... zeby darowac sobie totalnie durne wypowiedzi jak kolegi wyzej.
Mówcie mi Urban
Napisano Ponad rok temu
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
pamiętaj ze kazdy cykl musi być zrobiony z głową a nie psychicznym niedowartościowaniem z sylwetki
Napisano Ponad rok temu
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ten cykl jest na minimalnych dawkach , postawiłem na srodek ktory jest mało androgenny a anaboliczny jakim jest npp do niego dolozylem propa ze wzgledu tez w najmniejszej dawce aby poprawic przyrost.
Przy tak malych dawkach i braniu nolvy przez caly cykl praktycznie niema mowy o gino.
Moze ta mete podaruje , mam paczke z dawnych czasow , jedna z pierwszych serii omelii wiec chcialem troche na poczatek dolozyc.
W zyciu niewziolbym samej mety na pierwszy cykl , jest pełno srodkow ktore duzo lepiej sie sprawdzaja niemowiac o androgennosci/anabolicznoscii... np deca primka boldek anavar czy tura
Mówcie mi Urban
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1-6 npp 50 mg/e2d
1-6 prop 50 mg/e2d
1 meta 10-15 mg/ed (albo wogole)
Do tego nolva 10 mg/ed
Chyba tak to zostawie , chyba ze ktos naprwde ma jakies uwagi?
Jade jeszcze jeden cykl na krecie i najprwdopodobniej zapodaje wlasnie ten cykl skoro niema wiekszych uwag
Mówcie mi Urban
Napisano Ponad rok temu
czemu nie? po cyklu odblok clomem nolvą i dobrze jestTak , najlepiej na pierwszy raz walic tescia z meta buhaha moze jeszcze cos bardziej androgennego.
Napisano Ponad rok temu
a gdzie clomid?
czemu nie? po cyklu odblok clomem nolvą i dobrze jestTak , najlepiej na pierwszy raz walic tescia z meta buhaha moze jeszcze cos bardziej androgennego.
W pierwszym poscie:
"12 lub 24 tab clomu na odblok biorac po 50 mg dziennie lub schodkowo zaczynajac od 200-150 w pierwszym dniu przez 100 w drugim az po 50 mg do konca"
Niechodzi o odblok , tylko o androgennosc tych srodkow(tescia i mety) te srodki sa mocno androgenne tak na chłopski rozum sa to bardzo mocne srodki.Lepiej uzyc na poczatek srodkow malo androgennych ae bardzo anabolicznych wlasnie jak deca prima anavar boldek.Jesli zaczniemy od androgennych srodkow to potem te bardziej anaboliczne niebeda tak dzialac...Po mocnych androgenach spadki masy sa wieksze i trudniej buduje sie mase po cyklu.
Wiec poco zaczynac od mocnych srodkow , lepiej zaczac od bardziej anabolicznych a androgenne zostawic "na potem"
Mówcie mi Urban
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wtedy mozna wykozystac potencjal srodkow , a dodatkowo przy krodkich estrach i krodkim cyklu niemusze sie tak bardzo bac o nabieranie wody i utrzymanie tej lepszej jakosci masy po cyklu
Mówcie mi Urban
Napisano Ponad rok temu
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Napisano Ponad rok temu
Mówcie mi Urban