testosteron Undestrol
Napisano Ponad rok temu
Chciałbym się coś więcej o nim dowiedzieć . . .
Z góry dzięki
Napisano Ponad rok temu
nie brłem osobiscie ale muwili ze dobrze kopje tylko tyle moge ci powiedziecMój kolega powiedział mi o tym środku (Testosteron Undestrol)ale nie wiedział jak on działa . . .
Z góry dzięki
Napisano Ponad rok temu
Mój kolega powiedział mi o tym środku (Testosteron Undestrol)ale nie wiedział jak on działa . . .
Z góry dzięki
Moja opinia. Undestor - Andriol jest bardzo słabym saa. Polecam go do uzywania tylko w tzw mostkach miedzy cyklam dla zaawansowanych. Nie zbudujesz na nim nic konkretnego nawet przy duzych dawkach. Caly Undestor na czarnym rynku ( może 95% ) jest zle przechowywany i jest bez wartościowy, W aptece cena jest bardzo wysoka. Moja rada - daruj sobie ten produkt. Pzdr
Napisano Ponad rok temu
TERAS BEDZIESZ WIEDZIAł KONKRETNIE MAC SIE ZNA JAK NIKT POZDRO MACMoja opinia. Undestor - Andriol jest bardzo słabym saa. Polecam go do uzywania tylko w tzw mostkach miedzy cyklam dla zaawansowanych. Nie zbudujesz na nim nic konkretnego nawet przy duzych dawkach. Caly Undestor na czarnym rynku ( może 95% ) jest zle przechowywany i jest bez wartościowy, W aptece cena jest bardzo wysoka. Moja rada - daruj sobie ten produkt. Pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tu sa najlepsiDzięki Panowie ;D Widzę że Mamy tu fachowca
Napisano Ponad rok temu
Kupiłem Undestrol (testosteronum Undecanonium) i boje się że mi zblokuje przysadkę. Znajomy polecił i sprzedał mi to w celu zwiększenia wigoru jednak mam pewne obawy. Przeszukałem w google i znalazłem tylko tyle że nie obciąża wątroby i należy trzymać w lodówce. Ogólnie ćwiczę na siłce, jest dieta plus suple ale nigdy nie brałem nic mocniejszego i nie chcę się bawić w żadne prohormony i sterydy. Jeśli możecie to napiszcie czy moje obawy mają podstawy.
Napisano Ponad rok temu
Witam.
Kupiłem Undestrol (testosteronum Undecanonium) i boje się że mi zblokuje przysadkę. Znajomy polecił i sprzedał mi to w celu zwiększenia wigoru jednak mam pewne obawy. Przeszukałem w google i znalazłem tylko tyle że nie obciąża wątroby i należy trzymać w lodówce. Ogólnie ćwiczę na siłce, jest dieta plus suple ale nigdy nie brałem nic mocniejszego i nie chcę się bawić w żadne prohormony i sterydy. Jeśli możecie to napiszcie czy moje obawy mają podstawy.
kupiłes takzwane GÓWNO nastepnym razem poczytaj , dowiedz sie troche o danym srodku a potem kupuj
Napisano Ponad rok temu
Jest to dobry steryd do ( moze tylko do ) zwiększenia "wigoru".
Undestor jest bardzo słaby, prawdą jest ze nie obciąza wątroby i w malych dawkach nie blokuje przysadki.
Cykl :
1-3 tyg 120-160 mg na dobę w 2 dawkach po jedzeniu ( sniadanie / obiad )
4-6 dawka podtrzymująca 40-120 mg/d.
Pamietaj ostatnia dawka około godziny 14:00 i nigdy po 18:00 gdzie stęzenie naszego testosteronu jest niskie.
Jezeli chcesz to po cyklu zrob sobie PCT z Anabolic Xtreme PCT lub Gaspari Novadex XT i bedziesz na 100% zadowlony.
Takie PCT też poprawia wigor.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
kupiłes takzwane GÓWNO nastepnym razem poczytaj , dowiedz sie troche o danym srodku a potem kupuj
Taifun15, dostajesz ostrzezenie. W tym dziale zasiega sie pomocy a nie pisania jak w Twoim przypadku GÓWNA.
Pozdro
Napisano Ponad rok temu