Dobry gainer
Napisano Ponad rok temu
'' Bądź bardziej ambitny kiedy cie nie docenili robisz to dla siebie nie dla tych debili ''
Napisano Ponad rok temu
Gain bolic swojego czasu łykałem, jak dla mnie nie jest zły. Jednak za 99 masz mutant mass'a tylko, że ten mniejszy. Mi wystarczył na 24 dni.Szukam dobrego gainera do 90 zł i nie wiem jakiego kupic mam na oku Gain Bolica 6000 z olimpa może macie jakieś lepsze propozycje tak aby starczył na około 4 lub 5 tygodni
Mikołaj
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Szukam dobrego gainera do 90 zł i nie wiem jakiego kupic mam na oku Gain Bolica 6000 z olimpa może macie jakieś lepsze propozycje tak aby starczył na około 4 lub 5 tygodni
No to zależy czego Ci w diecie brakuje. Ale massXXl i mutant mass są spoko.
( Spens napisz na PW mam do Ciebie sprawe )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zgodzę się Ciągle FitMaX
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja jestem otwarty na propozycje, więc możesz śmiało robić.Ponieważ męczy mnie już że uchodze za piewce Fitmaxa,zrobie na swój koszt kilka próbek gainerów owej firmy,aby użytkownicy tego forum sami ocenili walory smakowe.Niech admini napiszą co uważają na ten temat.
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dzięki Litwin81 Ale to Ty to sponsorujesz więc może Ty wybierz 5 osób do których chcesz wysłać próbki... Może 5 pierwszych osób zgłoszonych w temacie... Adminom nie wysyłaj, ale dzięki
heh ja sie zglaszam na ochotnika, jestem teraz na cylku masowym wiec troszke dodatkowego gainerka by mi sie bardzo przydalo
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Dzięki Litwin81 Ale to Ty to sponsorujesz więc może Ty wybierz 5 osób do których chcesz wysłać próbki... Może 5 pierwszych osób zgłoszonych w temacie... Adminom nie wysyłaj, ale dzięki
Ja także zgłaszam się na ochotnika