Pomocy Dianabol 200tab
Napisano Ponad rok temu
tydz-1 5 tab po 5 mg = 30mg na dzień w odstępie czasu 9:00 3 tab i 15:00 3 tab (czy mam podzielić te dawkę na 3 x na dzień po 2 tab ?)
tydz-2 8 tab po 5 mg = 40mg na dzień ( w jakim odstępie czasu dzielić te 8 tab w ciągu dnia? )
tydz-3 8 tab X5mg = 40 mg na dzień
tydz-4 8 tab x5mg = 40mg na dzień
w sumie daje mi to 210 tab co mam wziąć na od blok po tym Dianabolu i w jakich dawkach? Jako uzupełnienie mam 4,5 kg gainera + białko 2kg +opakowanie BCAA 100 kapsułek, czy to wystarczy? i oczywiście dieta -banany-piersi z kurczaka + jaja max białka tak mi się wydaje Dodam, że moje treningi zaczynam wieczorem z powodu pracy trening od 20 do max 22 w zależności od zmęczenia.Trening charakteryzuje mi się tym , że w każdym ćwiczeniu 4x 10 serii mam ostatnią serię z 3 ruchami wymuszanymi czy to nie za wielkie przemęczenie organizmu? Trenuje 6 dni w tygodniu 1 odpoczywam. I bym zapomniał często za dnia pije energy drinki różne ,średnio 300ml x 2 na dzień.
Ciekawostką moją jest to , że nie mam wyrazistej definicji ale nie przeszkadza mi to ważę 85kg 182 cm wzrostu ,obwód ramienia 39,5 cm, czy po tych 200mety mogę liczyć na wagę 95kg i jak wiele stracę po cyklu na wadze. ?
PS wiem , o wiele pytam ale jeśli jest ktoś, a na pewno (obserwuje wypowiedzi i jestem pilnym uczniem tego fora jak na razie dziękuje z góry za pomoc Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
clomid.jpg 15,25 KB 4 Ilość pobrań
nolvadex.jpg 14,4 KB 6 Ilość pobrań
pregnyl.gif 24,05 KB 7 Ilość pobrań
proviron.jpg 24,62 KB 6 Ilość pobrań
Napisano Ponad rok temu
EFP_DECA_LABEL.JPG 49,35 KB 6 Ilość pobrań
elite_deca_1.jpg 47,12 KB 7 Ilość pobrań
Napisano Ponad rok temu
7.) Na forum obowiązuje zakaz handlowania wszelkimi niedozwolonymi środkami i substancjami! Za to od razu można dostać bana!
Napisano Ponad rok temu
7.) Na forum obowiązuje zakaz handlowania wszelkimi niedozwolonymi środkami i substancjami! Za to od razu można dostać bana!