Superanabolon (fenylopropionan nandrolonu) ?
Napisano Ponad rok temu
Dzieki i pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale od czego sa undery
wole nie ryzykowac... zanizone stezenia...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
npp w porównaniu z deką mniej tuczy działanie podobne trochę do boldka łagodny środek, mało skutków ubocznych o wielemniej wpływa na libido nizv deka.
Napisano Ponad rok temu
przeciez to to samo.brałem z unichemu 50mg eod ale dla początkujących wystarczy 50mg e2d
wlasnie to ze jest drogi to malo znaczace, najgorsze ze trudno dostac legit.czeski tam jest 25mg ale drogo cenowo wychodzi na cykl,ale pewny.
Napisano Ponad rok temu
niewiem może po boldku ustawie do enana npp narazie trochę mety wziałem poraz drugi do enana zamiennie z omo, przydałby sie jakis anabolik do androgenu npp chyba bedzie najlepszym rozwiążaniem.
Zloty co tybyś ustawił w 15tyfgodniu cykl dotychczas wyglądał tak achce pociągnać 24tygodnie.
1-4metanabol 20mg
1-8 enan 200/300mge5d
8-12 omandren 250 e5d
6-15boldek 400mg
12-15metanabol 15/20mg
Na odblok mam narazie 60sztuk nolvy , clomidu 40sztuk na kłopoty z libido viagre narazie 4sztuki 2paczki tribulusa z dodatkami z treka , efendryna,kreatyna , glutamina, w tym tygodniu kupuje hcg zastanawiam sie nad provironem ale zobaczymy.
Dlatego pytam bo zamierzam teraz przez bardzo długi okres cwiczyc tylko na suplementach,oczywiscie załozyłem sobie cel, potem tylko potrzymac toscosie zdobyło.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co do fetu ,moze ktoś powie ze mit albo zmyslam nolvy zero cymku jedna tabsa zincasforte omega 3biorę 6-8 gramów inie jestem zalany, przy podiobnej diecie na deci byłem zalany,
dekę uwazam jednak za tucznika boldek daje czysty mięsień ale drogi specyfik i przyrosty są bardzo wolne ale stabine.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
wino w tabsach.
- Ponad rok temu
-
pomocy
- Ponad rok temu
-
Meta
- Ponad rok temu