problem
Napisano Ponad rok temu
mam problem ze starym w domu! sk.u.r.w.y.syn pije na potege i nie wiem jak sie go pozbyc ! nie dochodza do niego prosby,wiadomo jak jest z alkoholikiem! naje.bac tez mu nie moge bo pojde siedziec!
wymeldowac tez sie nie da bo trzeba dac mu lokum zastepczy!
co tu zrobic bo juz sam nie wiem!jak go wyjebac z domu?
rujnuje powoli wszystko dookola i jest coraz gorzej
jesli ktos ma jakies pomysly bede wdzieczny!
jak ktos ma cos glupiego do powiedzenia to lepiej niech sie nie udziela!
o powazne propozycje prosze bo sprawa powazna!
Pzdr.!
--
Powrot
Napisano Ponad rok temu
A jak pracuje to skołuj mu mieszkanie na wynajem i papa przynajmniej będzie musiał na cos wydawać siano
Napisano Ponad rok temu
--
Powrot
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ehh wczoraj ogladalem "wszyscy jestesmy chrystusami", jak alko moze skonczyc czlowieka...
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Napisano Ponad rok temu
nie mam pomyslu co z tym zrobic, najlepiej by bylo jakbys sie wyprowadzil z rodzina i ojca samego zostawil, ale wiadomo do tego potrzeba wch.uj kasy.
3m sie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie wiadomo a jesli sie ma cos jeszcze na karku-odwieszaja i pojechal!jak mu wjebiesz to nie pojdziesz siedzieć
INEED$, mnie ten film rozwalil ale w rzeczywisty sposob pokazuje problem alkoholizmu i na pewno nie jeden ktory go ogladal i mial w domu podobna sytuacje mogl sie spokojnie w czuc w role mlodego!
no dokladnie-do tego trzeba sporo kasy a w domu sie nie przelewa! ale tez nie zostawimy calej halupy dla alkoholika! z jakiej racji my mamy sie wynosic-on powinien odejsc bo jego nie chca w tym domu! za dobrze by mial jakbysmy my odeszli-cala halupa dla niego-az se wyobrazam co by bylo za jakis czas co by zrobil z niejnajlepiej by bylo jakbys sie wyprowadzil z rodzina i ojca samego zostawil, ale wiadomo do tego potrzeba wch.uj kasy.
Grzesiek91, sie zorjentuje z ta stancja co i jak czy mozna! bo stara byla w paru miejscach i powiedzieli jej ze musi byc lokum zastepcze-ale czy tu w gre wchodzi np. stancja to nie wiem-jesli nie to hu.j.owka bo wiadomo ile rodzin z dziecmi czeka na taki lokal a gdzie dopiero takim bumom dac!
ale nic-zobaczymy jak sie to rozegra jeszcze!
dzieki za odp.
Pzdr.!
--
Powrot
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zobaczymy jak sie to potoczy dalej
Pzdr.!
--
Powrot
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czas pokaze...
--
Powrot
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
samemu nie mozna tak nikogo wyslac, chyba ze sie sam zgodzi. jedynie sad moze wydac wyrok o przymusowym leczeniu.Można ojca wysłać na przymusowe leczenie
Napisano Ponad rok temu
nie jestem pewien ale kumpel nie dawno byl i wrocil po paru dniach,ale nie wiem co za sytuacja u niego byla!czy byl to przymus czy tez nie
--
Powrot
Napisano Ponad rok temu
łatwiej jest załatwiać mieszkanie zastępcze bo stanowicie dwie oddzielne rodziny
ważna jest też rozdzielność majątkowa żebyście nie mieli kłopotów jak po pijaku podpisze jakieś papiery i trzeba bedzie za niego spłacać kredyt
co do przymusowego leczenia alkoholizmu to sam musi wyrazić zgode na leczenie zamknięte inaczej nic sie nie zrobi, przymusowo to jeśli stwierdzą że jest chory umysłowo wtedy mogą go zabrać albo na obserwacje albo leczenie
co do wymeldowania to można to zrobić jak sam podpisze wniosek nawet nie musi podawać nowego adresu z tym papierem i dowodem do urzędu i tu niestety sam powinien sie pokazać
albo jak przebywa po za domem dłuższy czas to składa sie wniosek o wymeldowanie na postawie niezgodności danych z sytuacja faktyczną - działa ale trwa trochę czasu - najpierw wysyłają polecony do niego żeby sie im pokazał jeśli nie odbierze tego listu to już potwierdzone jest że nie ma go pod danym adresem później pismo na policje i oni przychodzą 2-3 razy jeśli go nie zastaną to jest dobrze - czasami przepytają sąsiadów ale o tym rzadko słyszałam - i jak wszytko sie ładnie po składa to szmaty za drzwi
niby policja ma prawo wejść i sprawdzić ale raczej nie chce im sie - czyli jeśli nawet mieszka a los sprzyja to można sie go z domu "eksmitować"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja bym swojej starej nie dał uderzyć NIKOMUjak uderzyl matke........to jakos mu przeszlo
Napisano Ponad rok temu
dokladnie!!ja bym swojej starej nie dał uderzyć NIKOMU
--
Powrot