Hej Pakerzy!Mogę Wam skraść 3 minutki dziennie do niedzieli?
Napisano Ponad rok temu
Jakoś mnie trochę nie było (sesja) ale powoli wracam do żywych:), pewnie i tak nikt nie zauważył mojego zniknięcia, ale luźno:)
Do rzeczy.. Biorę udział w konkursie na przygotowanie banerku reklamowego (ogólnie zajmuję sie wemdesigningiem - czyli robie grafiki na stronki www).
Konkurs polega na tym, że musze jaknajwiększej liczbie ludzi pokazać mój banner, tak by oni na niego zagłosowali wybierając odpowiednią ocenę (proponuję zawsze dawać 5 )
Potem wciskacie "GŁOSUJ" wpisujecie jakies tam literki, i podajecie maila (NIE musi być prawdziwy,ale niech on jakoś wygląda: nie 'uhsadfasdh' tylko np. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] )
Z jednego kompa można głosować raz na dzień, więc jesli będziecie to robic częściej (do niedzieli) to chwała Wam za to!
Zaraz podam link, ale najpierw się do czegoś zobliguję.. Otóż! Jeśli uda mi się zgarnąć nagrodę główną (co okaże się w poniedziałek za tydzień) i jeśli administartor (właściciele) forum się zgodzą przygotuję dla Was (Nas) nową szatę graficzną forum (bądźmy szczerzy ta, standardowa, nie wymiata ) Znam się na tym co proponuję, wiec nie ma strachu
Oto link:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Z góry DZIĘKUJĘ za życzliwość okazaną mojej osobie w postaci zagłosowania z jaknajwyższą oceną!
AHA! jak skołujecie mi głosy swoich znajomych kolegów itp to podwójne dzięki Wam za to i odwdzięczę sie jak tylko bede mógł!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zajmuję sie wemdesigningiem
za moich czasow mowili an to webdesigning
ale spoko zaglosowalem:
Dziękujemy za oddanie głosu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
przyda nam sie nowa szata graficzna, ta jest nudna, tytlko problem bedzie sie skontaktowac z adminem bo chyba raz na rok wpada na forum
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Napisano Ponad rok temu
trwa to max minute jak nie zapomne to jutro tez zaglosuje3 minutki
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Bądź twardy nie sięgaj po koks
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a admin nie musi wiedziec;)
wystaczą mi dane do ftp;) chyba, że tylko on je ma:P
Guest_Azot_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
PS: Mój głos też masz.
Napisano Ponad rok temu
--