problemi z duupami
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to prawda, chyba zawsze tak jestZnajdziesz dziewczynę w najbardziej nieoczekiwanym momencie
Napisano Ponad rok temu
to prawda, chyba zawsze tak jestZnajdziesz dziewczynę w najbardziej nieoczekiwanym momencie
zgadzam się ja w pewnym momencie spotykałem się z pewną panną hehe... i to nie wyszlo bo za daleko miałem do niej hehe... az tu nage moja kumpela zaróno z podstawówki jak i to z gimnzazjum zerwała se swoim chłopakiem... hehe... i zaczęła sie gadka przez GG i spotkalismy sie potem znówsie spotkalismy pojeździlismy na miasto itp itd i od tamtego czasu jestesmy razem a minął nam wczoraj rok (znam ją chyba 13-14lat i to bardzo dobrze nawet sie przez pewien okres przyjaźniliśmy )
Napisano Ponad rok temu
potwierdzam ja nie szukalem a znalalem chodzilismy razem do klasy najpierw gadalismy przez jakis tydzien na gg pozniej przyjechala do mnie na "angielski" i jakos sie potoczyloZnajdziesz dziewczynę w najbardziej nieoczekiwanym momencie
do klasy chodzilismy jeszcze razem przez poltora roku ( jest co wspominac ) i teraz w maju bedzie rok jak juz nie chodzimy razem do klasy
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Bądź twardy nie sięgaj po koks
Napisano Ponad rok temu
Ładny staż, ładny. Ja ze swoją byłem 5 lat zanim wziąłem ślub. Też mieszkaliśmy w Koszalinie (to chyba miasto długodystansowców) no i ona też kończyła j.francuski ( w kolegium na morskiej, może kojarzysz) Pozdro!Ale to było 6 lat temu (no w tym roku minie 7 latek)
Guest_Łukaszek_*
Napisano Ponad rok temu
bedzie jak bedzie... jedno wiem by byc naturalnym... taki jestem i dobrze na tym wychodze, to nie tylko takie gadanie - badz soba
pozdro dla zakochanych i chcacych kochac
Napisano Ponad rok temu
Nie jest to zbyt przyjemne no ale cóz Nagroda będzie wielka :>
Napisano Ponad rok temu
no i ona też kończyła j.francuski ( w kolegium na morskiej, może kojarzysz)
Kolegium ukończyłam w 2005r. do tego czasu pewnie ona wyszła. Zostało zresztą przeniesione do budynku "medyka" pod szpital. Po nazwisku pewnie nie poznałabym, bo przez kolegium przewinęło się tyle osób. Mam pamięć do twarzy, ale Twoja żona jest pewnie starsza rocznikiem ode mnie. Napisz w którym roku skończyła kolegium
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_Łukaszek_*
Napisano Ponad rok temu
mam straszna!! mimo ze tyle dbam!! od dawna
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
--
Powrot
Napisano Ponad rok temu
Aurelia, ona kończyła w 2003, czyli dwa lata różnicy.
Napisano Ponad rok temu
to ci napisałem ze nie dłuzej jak tydzień ni?Strasznie wysusza skórę
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zyzy, w takim razie kiedy ja przyszłam do kolegium na pierwszy rok, ona była na trzecim. Może ją widziałam, ale teraz nie pamiętam.Aurelia, ona kończyła w 2003, czyli dwa lata różnicy.