superanab..help!?
Napisano Ponad rok temu
Nastepnie po 6 miesiacach znow zapodalem tą samą dece+kreatyne ale juz efekty byly znacznie mniejsze (dopiero potem sie dowiedzialem ze trzeba wiazac stery lub zwiekszac dawki jezeli chodzi o dece).
Teraz chce zakupic superanabolon (jakies 4 opakowania czyli 20 ampułek i brac 4 amp/tydzien czyli 100mg/tydzien), dokupic do tego kreatyne na koniec cyklu i oczywiscie jakies dobre białko witaminy itp. Czy to dobry pomysl ? Zależy mi na małej szkodliwosci dla organizmu i zdobyciu kilku dobrych kg. Dzieki za wszelkie podpowiedzi !!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bralem juz dece (jedno opakowanie na cykl
jakiej firmy??
staż 10 miesiecy hmm.. z tego wychodzi ze dopiero co zaczełeś cwiczyc a za koks złapałeś
na moje ten koks tak naprawde nic ci nie dał wystarczyło by ze bys duzo jadł i tez byś zrobił te 7kg na kreatynie napewno tyle bys wydobył
zakup sobie kreatyne lub jakis stack kreatynowy
a co do superki hmm.. pewnie masz wyjebke ciezko dostać dobry towar zrezygnuj z koxu wolałbym juz propa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
deczka firmy organon holenderska
czyli miałeś 5 strzałow czyli hujnia nie cykl za mało sprzetu... idz do działu SUPLEMENTACJA tam ci pomoga dobrac jakies dobre odzywywki
Guest_KoT_*
Napisano Ponad rok temu
sterydy to temat jak rzeka gdzie tak naprawde nie ma scislej reguły jak dawkowac bo jak widac i przy takich dawkowaniach mozna zlapac pare kg mieska. co do superanabolanu zamien na inny srodek , raczej ciezko o dobra suprę , proponuje jakis zastepczy specyfik z BD lub EAP .
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ECA
- Ponad rok temu
-
Propio-Testbolon EAP
- Ponad rok temu
-
Problem z 10 strzałem.