Planuję zakup suplementów i potrzebuję aby ktos mi doradził jakie kupic suplementy dla mojej budowy ciała oto moje fotki:

Myslałem nad tym zakupem:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Zawiera on 70 g białka w 100g (tak jest napisane w opisie aukcji)
Czy warto go kupic ? Czy moze polecicie cos duzo lepszego.
Moja waga 80kg wzrost 174cm, staz treningowy - 3 lata z przerwami (nieregularnie)
Jakis czas temu brałem kreatyne.
Czekam na odpowiedzi.
Pozdrawiam

) i ogolnie nie warte
 ) i ogolnie nie warte 

teraz juz mu zadna nolva nie pomorze bo to przeciez nie lek by cofnac ginekomastie. kolega moj ma cos bardzo podobnego. trening ostry na rzezbe i bedziesz lepiej wygladal. proponuje cos na spalanie by wizulanie poprawic wyglad gdy przyjdzie Ci pojsc nad jeziorko w lato. a a oxygenie to nie slyszalem nic pochlebnego raczej o obcych cialach w srodku typu włosy
 teraz juz mu zadna nolva nie pomorze bo to przeciez nie lek by cofnac ginekomastie. kolega moj ma cos bardzo podobnego. trening ostry na rzezbe i bedziesz lepiej wygladal. proponuje cos na spalanie by wizulanie poprawic wyglad gdy przyjdzie Ci pojsc nad jeziorko w lato. a a oxygenie to nie slyszalem nic pochlebnego raczej o obcych cialach w srodku typu włosy   wiec rowniez polecam system protein 80 olimpu i fat burner, witaminy, omega3 i bedzie dobrze
 wiec rowniez polecam system protein 80 olimpu i fat burner, witaminy, omega3 i bedzie dobrze

]=+-:::...
]=+-:::...

Ponad rok temu
 Ponad rok temu

FaceBook
 FaceBook