Anapolon.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_KoT_*
Napisano Ponad rok temu
antek brany solo daje super efekty , tylko trzeba umiec wyciagnac moc z tego srodka
Napisano Ponad rok temu
antek brany solo daje super efekty , tylko trzeba umiec wyciagnac moc z tego srodka
zgadzam sie
tesciu, antek nie dla ciebie nie wykorzystasz jego mozliwości
ja sokrzystam z okazji brał ktoś może androlic-50?? dużo gorszy jest od antka tureckiego w dzialaniu bo słyszałem ze jednak troche gorszy jest co wy na to??
Napisano Ponad rok temu
Ampul bzdury piszesz juz ktorys raz z koleji
tak efekt napuchniecia wodą i szybkie spadki ja znam wielu doswiadczonych zawodników co antek rezerwują raczej jak inne serodki nie działają do strogmenów czy zawodników wagi ciężkiej wystarczy spojrzec na mape efektwnosci saa.
antek to trochę mniejsze zło niż insulina ale wasz wybór, ja wybieram lagodniejsze srodki wolny stabilny przyrost, po drugie piszesz ze ja pisze bzdury , wiesz ze dla niektórych liczy się jakośc a nie waga tłuszczu i smalcu co ledwo przejdzie 200metrów i sapie i nie wzbudzac bedziesz respektu a raczej politowanie, nie mówiąć już o sprawnosci fizycznej.
Napisano Ponad rok temu
ale zalecaj dalej antka nie doswiadczonym amatorom, gratuluje podejscia do tematu.
Guest_KoT_*
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pytanie-badania.
- Ponad rok temu
-
Ile Tescia Na Pierwszy cykl??
- Ponad rok temu
-
oma i alkohol
- Ponad rok temu
-
co na pierwszy cykl???
- Ponad rok temu
-
testosteron
Guest_Łukaszek_* - Ponad rok temu
-
boldek ec
- Ponad rok temu
-
Cykl na monster mase !! Czy to dobry wybór??
- Ponad rok temu
-
Pomoc w strzałach
- Ponad rok temu
-
Doradztwo
- Ponad rok temu
-
Jak to rozpisac prolko+deka
- Ponad rok temu