wszystko about women :P :D
Napisano Ponad rok temu
--
Powrot
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dosłownie i w przenośni..
Podzielam zdanie Reszty Ekipy,
My chcemy batonów, yyy raczej zdjec
NBII + Shock + BCAA MC + Mio
It has been said that something
as small as the flutter of a butterfly's wing
can ultimately cause a typhoon
halfway around the world..
- Chaos Theory
Napisano Ponad rok temu
my Cię uswiadmimy jak jest, ocenimy i doradzimy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
NBII + Shock + BCAA MC + Mio
It has been said that something
as small as the flutter of a butterfly's wing
can ultimately cause a typhoon
halfway around the world..
- Chaos Theory
Napisano Ponad rok temu
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
Sa rzeczy ktorych nie rozumiem. Poprostu nie rozumiem ;(. Forum. Typowo meskie. I to bylo przyczyna zalozenia przez p. Andzele konta tutaj. Tak. Moze czujac jakies kompleksy w prawdziwym zyciu zaloza konto. stworzyla temat o kobietach by inni mogli powiedziec co kochaja w kobietach (czyli takze i w niej), by mogla poczuc sie lepsza. by mogla pokazac sie jako jedyny(prawie jedyny. ale ona pewnie o tym nie wie ze nie jest sama) rodzynek na tym meskim forum . Lecz nie powiem. Udalo sie to jej. ledwo zalozya temat juz pelno przedstawicieli meskiego gatunku zaczelo wypytywac o fotki o jakies tam nie wiadomo co jak napalone zwierzeta. Dziwny jest ten swiat. Ale sa tego dobre strony. Na tym przykladzie znam o 1 sposob wiecej jak pozbyc sie niskiej samooceny . No to do roboty smutasy. Wbijac na babskie fora i pisac co lubicie w mezczyznach itd. Ogolnie dziwna sprawa.
To jest moja opinia . to nie sa fakty.
Nie nalezy mylic prawdy z opinia wiekszosci.
Im jestes lepsza pilka to im mocniej cie kopna tym mocniej wzlecisz
Spryt zastepuje u glupca inteligencje. Jestem sprytny.
Tam gdzie wszyscy mysla tak samo , nikt nie mysli zbyt wiele
Napisano Ponad rok temu
Koń, zawsze masz inne zdanie niż wszyscy (zauważyłem to ostatnio) ale mimo wszystko piszesz... ech
Napisano Ponad rok temu
i to jest wlasnie slabe podejscie do zycia. jeszcze raz przetocze cytat "Tam gdzie wszyscy mysla tak samo , nikt nie mysli zbyt wiele" . no wlasnie my naprawde sie poddajemy innym! ale trzeba sie umiec wybic. ja nad tym pracuje jak widac.. Poza tym od tego jest forum. i czy nie nudny bylby swiat gdyby kazdy mial takie same poglady? nie byloby o czym rozmawiac skoro ludzie by tylko przytakiwali innym.
przepraszam. taki jestem. poprostu mowie jak mam inne zdanie a jak mam podobne zdanie to nie pisze bo po co ma byc 10 takich samych odpowiedzi . i pewnie dlatego uwazasz ze zawsze mam inne zdanie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie zakładałam konta, żeby poczytac se jakieś superlatywy i podnieśc swoją samoocenę, bo mam jaką mam i tego nie zmienię chocby nie wiem co....xD Jestem realistką i widzę all tak, jak raczej powinnam...(z mojego punktu widzenia, naturlich)
Dobra cicho, milknę już Myśl tam se co tylko chcesz:P a, i co do fot to nie lubię ich pokazywac i wogóle, więc chęc jakiegoś wyeksponowania mnie nie grała tu żandej roli...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
KościstY i inni:P [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] OSTRZEGAM: nie odpowiadam za skutki na psychice:P xD
Wyglądasz dobrze Nie to żeby tamto ale jest ok
Napisano Ponad rok temu
(P.S. dzięki:P)
Napisano Ponad rok temu
to jest jeden z podstawowych sposobów. Polecam "Psychologię Społeczną" Elliot Aronson, Timothy Wilson, Robin Akert.Na tym przykladzie znam o 1 sposob wiecej jak pozbyc sie niskiej samooceny