Co radzicie??ważne
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nietreningowe rano 4 kap
gainerek dobry wybor moze byc ten co napiales z vitalmaxa
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Bądź twardy nie sięgaj po koks
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kreatyna ok
jezeli masz wpc to przydalo by sie carbo, lub zamiast obydwu uniwesalny gainer
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Napisano Ponad rok temu
Olimp Creatin Mega Caps 1250+HMB Mega Caps 1250 i Vitalmax Gainer1.czy 1 kg gainera wystarczy.Mysle jeszcze czy nie dokupić 1 kg WPC z Ostrovi.Jak to wszystko dawkowac i ile czego kupić?Ile Gainera ile kapsulek kreatyny i czy warto HMB a jak tak to ile kapsułek.Dzięki z gory.
Napisano Ponad rok temu
po treningu 4 cap mono
nietreningowy
rano po przebudzeniu 4 cap mono
1kg gainera za malo...dawkujesz go miedzy posilkami jako uzupelnienie diety oraz druga porcje jesli pijesz z woda bezposrednio po treningu z kreatyna co ulatwi jej wchlanianie. ale to musisz pic go z woda a nie mlekiem. hmb nie warto lepiej kupic carbo z biogenixa jako transporter kreatyny on wiecej ci pomorze niz niedzialajace hmb ktore stosujesz po 1g trzy razy dziennie: rano po przebudzeniu po treningu oraz przed snem
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
gainera z tych ktoruch wymieniles to obojetne ktorego kupisz jesli masz problem z tyciem mozesz wziasc vitamaxa a jesli nie to moze byc mass xxl
po recie 30 mint i pozneij sniadanie lub posilek potreningowy lub gainerek z mlekiem
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Bądź twardy nie sięgaj po koks
Napisano Ponad rok temu
glukoza wystarczy ale po co jak mozesz kupic sobie carbo biogenixa i tam masz 3 transportery odnosnie drugiego pytania jesli pijesz np gainera z woda to mozesz bezposrednio po treningu z kreatyna co ulatwi jej transport jesli z mlekiem to musisz odczekac te 30 min, a bialko mozna brac 30 min po sniadaniu, 1h-1,5h przed treningiem,45 min po treningu ale jesli lykasz tu gainera po treningu to juz nie potrzebujesz bo w 100g bedziesz mial te 20g bialkai czy glukoza z apteki może być do popijania Kreatyny??Jako transporter??Ile czasu odczekac po kreatynie zeby wziąć gainera albo białko??
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
treningowy
rano po przebudzeniu 5g mono + 30-40g dextrozy
gainer 100g miedzy posilkami
po treningu mono 5g + gainer 100g (tylko gainera pij z woda i przy okazji zaoszczedzisz troszke dextro)
nietreningowy
rano po przebudzeniu 5g mono + 30-40g dextrozy
gainer 100g miedzy posilkami
pozniej zamiast dextrozy mozesz zakupic dextrojuice olimpu albo carbo biogenixa z czego jestem za tym drugim
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie mozna brac z bialkiem i gainerem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
HMB REVOLUTION
Guest_badziul89_* - Ponad rok temu
-
Co na rzeźbe?
Guest_badziul89_* - Ponad rok temu
-
masa i rzeźba
Guest_kosior_* - Ponad rok temu