Jestes nowy na forum CZYTAJ !
Guest_KoT_*
Napisano Ponad rok temu
a).musisz mieć ukończone minimalnie 18 lat. (najlepiej by było 21)
b).staż na siłwoni - gdy zacznie się okres stagnacji (brak rozwoju), i poprawna technika wykonawynia ćwiczeń
c).musisz posiadać wiedze na temat:
-diety
-treningu
-regeneracji
-suplementacji
d).branie Saa ma sens tylko wtedy, gdy wykorzystasz to co dała natura - bo po co się truć skoro można to osiągnąć za pomocą supli ?
Ok. jeśli wszystkie powyższe punkty są spełnione możemy zabrać się za układanie cyklu. Lecz za nim to zrobisz musisz wiedzieć ze podczas cyklu będziesz miał sianko na odpowiednia dietę , suplementację oraz dodatki do cyklu a mianowicie:
-Kompleks witamin
-Kwas omega3/tran
-Cynk (cynk przyjmować 50mg-100mg -dawka zależna od wagi)
Jeżeli jesteś w stanie to utrzymać to możesz ustalić jaki ma być cel tego cyklu:
-Masa
-Siła
-Rzeźba
Na pierwszy cykl proponuje się ograniczyć się do jednego sterydu ponieważ ma to być tylko sprawdzenie reakcji organizmu na kox, 2 środki to zdecydowanie za dużo !!
Na I cykl polecam poniższe SAA:
-Metanabol - masa , siła - dawka 15-20mg dziennie ( 1 tabletka 5mg-3 razy dziennie co ok. 3-4h) przez 4-5 tygodni , odblokowanie (nolwadex) - 12 h po ostatniej tabletce 5 dni po 40 mg dziennie 5 dni po 20 mg dziennie łącznie 15 tab można użyć również Clomidu w dawce 50mg przez 6dni.
. Polecane są: polski metanabol, ruski scanbech lub eap.
-Testosteron Propionat - siła , rzeźba - dawka 50/75mg, iniekcje robimy co 2 dni (aby zachować w miarę równe stężenie testosteronu) przez okres 6 tygodni , odblokowanie (clomid) - 4 dni po ostatniej iniekcji 3 dni po 100mg dziennie 6 dni po 50 mg dziennie razem 12tab.Polecane są: testosteron propionat farmak (Ukraina), testosteron propionat EAP oraz testosteron propionat hubei (Chiny).moze byc udreka dla poczatkujacego ze wzgedlu na czeste iniekcje.
Winstrol - siła, rzeźba - dawka zależna od jakości winstrolu - przy cetabonie dla początkującego wystarczy IMO 12-14 mg dziennie (1tab. 2mg),a przy innych (undergroundach) dawka 30mg dziennie powinna być dobra (tabletki 5-10mg) przez okres 5-6 tygodni, odblokowanie nolwadex,clomid-jak przy metanabolu-12 h po ostatniej tabletce 5 dni po 40 mg dziennie 5 dni po 20 mg dziennie łącznie 15 tab. Polecane są: cetabon, winstrol LA Pharma,EAP (Winstrol iniekcyjny proponuje zostawić na późniejsze cykle).
Testosteron Enanthate - masa, siła - dawka 200/250mg, iniekcje robimy co 5 dni( aby utrzymać w miarę równe stężenie testosteronu ). Myślę ze jak na 1 cykl 8 tygodni dawkowania powinno wystarczyć, odblokowanie(clomid)- podobnie jak przy propionacie- 12-14 dni po ostatniej iniekcji 3 dni po 100mg dziennie 6 dni po 50 mg dziennie razem 12tab.
Nie wiem jak teraz stoi enanthate ale poleciłbym : testosteronum prolongatum (Polska) oraz Testosterone enanthate Aburaihan (Iran),EAP.
Jeśli zdecydujecie się na sterydy iniekcyjne to zaopatrzcie się w strzykawki i igły (do pobierania soku 0,9mm, do wstrzykiwania [polecam robić iniekcje w uda lub pośladki] w uda igły 0,6-0,7mm do pośladków 0,8mm)Jeśli sami będziecie robić sobie zastrzyki to proponuje opatentować tą stronkę ([[http].] Jeśli wybraliście sterydy doustne to zakupcie sobie Sylimarol (35-70mg-1 tabletka) i stosujcie 70mg sylimarolu na 5mg SAA na osłonę wątroby. Po cyklu Hepatil na regeneracje wątroby. Po cyklu zacznijcie tez suplementację kreatyną aby zminimalizować spadki.
przykladowe cykle znajdziecie tutaj http://www.forum-kulturystyka.pl/index.php?showtopic=36149
w razie pytan zapraszam tutaj ,temat zalozony aby nie robic syfu i spamu w innych postach
zapraszam
Napisano Ponad rok temu
btw fajnie, ze ktos chce jeszcze pisac cos wartosciowego na forum.
Napisano Ponad rok temu
Pozatym dodałbym na pierwszy cykl może to bedzie kontrowersyjne omen/susta.
Omandren/Suaston 1-8 250mge7d..
18-21dni odblokowanie clomid pierwszy dzień 200mg 2-20 clomid 50mg.
Napisano Ponad rok temu
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
ale ok ;p
Napisano Ponad rok temu
Guest_KoT_*
Napisano Ponad rok temu
sa pytania o mete ktore moza by bylo tutaj zadac a ja chetnie odpowiem w miare mozliwosci i czasu .
Napisano Ponad rok temu
Siła płynie z krwią... Duma razem z nią!
Napisano Ponad rok temu
Guest_carlos21_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i co to znaczy to odblokowanie bo nie wiem napiszcie jak możecie
http://www.forum-kul...showtopic=40405
to trzeba zjeżć 300tabl żeby fajnie wyglądać
taaa oszałamiająca wiedza...
więc chciałem zapytać czy to na początek wystarczy
na początek to starczy ci micha z dobrym zarciem i ciezki trening
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
po jakim czasie ćwiczeń moge zacząć
co mozeszz zaczać?? brac koks?? z kad ja mam to wiedziec?? to zalezy od ciebie i twojego organizmu... nie powinno sie brac koksu przynajmniej prsed ukonczeniem 21 roku zycia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu