EAP-Pilne
Guest_Kiniek_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a to wina braku umiejętności robienia zastrzyków. pamietaj, zeby wtłaczac towar bardzo bardzo powoli i po wbiciu całego potrzymac jeszcze kilkanascie sekund.Zaraz po wyjęciu igły krew mi po ty leci ciurkiem
Napisano Ponad rok temu
a to wina braku umiejętności robienia zastrzyków. pamietaj, zeby wtłaczac towar bardzo bardzo powoli i po wbiciu całego potrzymac jeszcze kilkanascie sekund.
tak to jest bardzo ważne wielu z nas robi taki podstawowy błąd...
Guest_Kiniek_*
Napisano Ponad rok temu
wiesz samemu troche lipnie sie robi ale tak jak pisałem to robia szota z farmaka nie miałem takiego ciśnienia krwi.mam ten label z Złotymi naklejkami.Wczoraj widziałem taki sam tylko substancja była jakas jaśniejsza nie pomyslałem bo może on by mniej bolał."Ten towar tak ma a czy dobrze działa?"Kiniek, nie martw się, wszystko jest okej. Towar z EAPu tak ma. Masz starą serię w zwykłych opakowaniach czy nową (złote etykiety i hologramy? bo słyszałem, ze ta nowa seria juz nie boli. a opuchlizna i siniakami sie nie przejmuj.
a to wina braku umiejętności robienia zastrzyków. pamietaj, zeby wtłaczac towar bardzo bardzo powoli i po wbiciu całego potrzymac jeszcze kilkanascie sekund.Zaraz po wyjęciu igły krew mi po ty leci ciurkiem
Ok.Dzięki za rade.Dobrze są tu ludzie którzy potrafią udzielic normalnej i mądrej odpowiedzi.
Ps.z szotem zawsze robie tak jak mówicie
Napisano Ponad rok temu
Ten towar tak ma a czy dobrze działa?"
sie okarze jakskończysz cykl..
Napisano Ponad rok temu
Ten towar tak ma a czy dobrze działa?
no jeszcze EAP nie zaniżyło stężenia z tego co mi wiadomo, a jeśli już to nieznacznie. Na pewno bedzie dobrze. tylko wiadomo, ze jak Ci sie siniak pojawi to nie wbijaj w niego drugi raz tylko zmień miejsce injekcji.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pytanie :)
- Ponad rok temu
-
PYTANIE
- Ponad rok temu
-
Rosyjski Cykl
- Ponad rok temu