nie ma czegoś takiego w polsce!!!mozliwosci rozwoju w Polsce...
Artykuł w jednej z francuskich gazet
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zgadzam sie z pituśnym
NBII + Shock + BCAA MC + Mio
It has been said that something
as small as the flutter of a butterfly's wing
can ultimately cause a typhoon
halfway around the world..
- Chaos Theory
Napisano Ponad rok temu
nie zgadzam się, znam mnóstwo osób, które mając pensję rzędu 15-20 tys zł rezygnują z pracy bo daje im małe możliwości rozwoju, szukają innej i znajdują bez problemów, jeśli jesteś dobry w czymś to zawsze znajdziesz pracę za godziwe pieniądze.nie ma czegoś takiego w polsce!!!mozliwosci rozwoju w Polsce...
To powiedz gdzie masz możliwości rozwoju?! w anglii jako spawacz? w irlandii na zmywaku? Jakie to daje możliwości? W firmie, w której pracuję zaczynam od stanowiska kodera, idzie mi coraz lepiej. Jeśli się bede sprawdzał mam możliwości awansu na starszego asystenta, specjalistę, eksperta, informatyka. To jest według mnie możliwość rozwoju zawodowego.
nie chodzi mi o to, zeby się przechwalać, ale ja 3tys zł miesięcznie wyciągam bez problemu, a mam tylko maturę zdaną i jestem na 1 roku studiów. Może w innych miastach jest gorzej, ale w stolicy można godnie żyć nie tyrając po 15h dziennie.a w Polsce 3 tysiaki nikt Tobie nie da , to marzenia !!!
Napisano Ponad rok temu
Warszawa to Warszawa ja jestem z Lublina i zarobki rzędu 1200-1500 zł to szczyt marzeń !!
Napisano Ponad rok temu
Pzdr.!
--
Powrot
Napisano Ponad rok temu
a już nie wspomne o cycusiach są takie miłe w dotyku
hyhy zbok...
Napisano Ponad rok temu
troche mnie nie rozumiesz, napisałem że tam w Anglii kosztem wielu wyrzeczen zarobisz wiecej niż tutaj !!! mówsz znasz ludzi co zarabiają po 15 tysiaków, swojego czasu mój ojciec zarabiał tyle miesiecznie prowadząc firme budowlaną!! , kurde zeby dygnąć jakąs wiekszą kase trzeba miec jej dużo na rozkrecenie czegoś , jakiegoś biznesu !!To powiedz gdzie masz możliwości rozwoju?! w anglii jako spawacz? w irlandii na zmywaku? Jakie to daje możliwości?
zlotyy a powiedz ty Mi ile możesz odłożyć miesiecznie i za ile/nascie lat postawisz dom lub kupisz luksusowe auto??
znam ludzi co jezdzą za granice na 3/4 miesiące i żyją całkiem dobrze w Polsce znam nawet takich co sie pobudowali w wieku 28 lat jeżdząc do angli przez pare lat . a pracując w Polsce co ??!! kawalerka za 300 zł za mc
Napisano Ponad rok temu
To idźmy po władzę i zacznijmy zmieniać Naszą Ukochaną Polskę !!!tu chodzi o to że Polską rządzą huyowi ludzie co myślą o sobie i w du.pie mają takich jak my ....!!
Napisano Ponad rok temu
hyhyh taa bejzbolem i młotem !!!To idźmy po władzę i zacznijmy zmieniać Naszą Ukochaną Polskę !!!
Napisano Ponad rok temu
Nie. Z Naszą GŁOWĄhyhyh taa bejzbolem i młotem !!!
Napisano Ponad rok temu
w Anglii kosztem wielu wyrzeczen zarobisz wiecej niż tutaj
Jestem w stanie odłożyć 1tys zł. W Aglii bym odłożył ile? 2-3tys? Ale zauważ, ze wyjeżdzajac zostawiasz rodzine, znajomych, całe dotychczasowe życie. Jak wracasz to nie zawsze jest tak jak było przed wyjazdem. Nie wiem czy kiedykolwiek bedzie mnie stac na luksusowy samochod czy dom, ale w tym momencie gdybym wział kredyt i postawil dom to za klilkanascie lat byłby mój i nie odczułbym wyrzeczeń jakie czekałyby mnie za granicą, i nie musiałbym totalnie zmieniać swojego zycia, i nadal bym pracował w firmie, ktora daje mozliwosci rozwoju.zlotyy a powiedz ty Mi ile możesz odłożyć miesiecznie i za ile/nascie lat postawisz dom lub kupisz luksusowe auto??
btw Przyjedz kiedys do wawy i o godzinie 17 stań na ulicy np. Puławskiej-gigantyczny korek a w nim samochody w 80% warte więcej niż 80-100tys zł. Wiec jednak w polsce mozna dobrze zarabiac skoro ludzi stac na takie samochody.
Napisano Ponad rok temu
Londyn porownaj z inna oska Milton .. to samo..
NBII + Shock + BCAA MC + Mio
It has been said that something
as small as the flutter of a butterfly's wing
can ultimately cause a typhoon
halfway around the world..
- Chaos Theory